Na volné noze > Blog > Výroční zpráva 2008

Výroční zpráva 2008

19. 12. 2008, napsal Robert Vlach

V uplynulém roce dostal portál Na volné noze zcela novou podobu a webové rozhraní pro registrované uživatele. Komunita nezávislých profesionálů se opět rozrostla a v příštím roce bychom chtěli více prozkoumat možnosti mezinárodní spolupráce.

Začátečníkům vždy doporučuji, aby si každý rok vyhradili čas na nějaký náročnější projekt, který jejich podnikání prověří a posílí. Sám se této zásady stále držím. Na tradiční sraz nezávislých profesionálů koncem května 2009 v jihomoravských Valticích bych tak chtěl poprvé pozvat rovněž cizince ze zemí EU. (Pokud máte tip na nějakou zahraniční komunitu lidí na volné noze, jejíž členy bychom mohli oslovit, dejte mi vědět.)

Evropa sice směřuje do období očekávané hospodářské recese, ale poctiví, schopní a pracovití lidé se uplatní v každé době, tu naši nevyjímaje. Nezávislá komunita je nejen mimořádně flexibilní, ale hlavně plná zajímavých a chytrých lidí. Mám opravdu velkou radost, že jsem i letos mohl některé z nich poznat osobně, a že se k mému projektu připojil také tým dobrých lidí. Můj srdečný dík opět patří vám všem a stejně jako loni posílám obrázek:

Jsem na volné noze i v roce 2009
Ilustrace Adély Moravcové na samolepky, pohledy, vizitky a tapety pracovní plochy

Malá rekapitulace roku 2008

2005 – 2016 © Robert Vlach Mapa portálu ~ Ochrana soukromí ~ Sledování novinek Facebook Twitter LinkedIn YouTube RSS