Ochucená máslíčka | recept Jak voní tymián

Ochucená máslíčka | recept Jak voní tymián
PředchozíNedělní dort s jahodami | recept Jak voní tymiánNedělní máslové houstičky od Josefa | recept Jak voní tymiánOchucená máslíčka | recept Jak voní tymiánJosefův domácí chléb | recept Jak voní tymiánŠpagety s ořechovým pestem a sušenými rajčaty | recept Jak voní tymiánDalší
(položka 15 z 24)

Kateřina FragnerováKateřina Fragnerová

poradce v gastronomii a ekonomice hotelových a restauračních provozů — Návrh konceptu pro hotely a restaurace, který přinese spokojené a vracející se hosty, výkonný personál a zvýšení tržeb. Poradenství s provozem a ekonomikou začínajících i zavedených podniků. 20 let praxe a elitní reference: TV Prima, zámek Jemniště aj.

Status: k vašim službám 11 doporučení
Mobil: 602 376 030 Email: katerina@jakvonitymian.cz Web: www.jakvonitymian.cz
Místo: Bílkovice (Středočeský kraj) Působnost: celá ČR