Mgr. Karel Chrobák

vývojář webových stránek, eshopů a webových aplikací

Status: k vašim službám Působnost: na dálku celá ČR, osobně Praha

přes 20 let stavím webové stránky, eshopy a webové aplikace, které umožňují mým klientům růst. Zaměřuji se na čistý design, moderní a reprezentativní vzhled, který se líbí a zároveň prodává. Chápu, že dobrý dojem můžete udělat jen jednou.

  • Vývoj webů a e-shopů – Weby a e-shopy vyvíjím především na osvědčeném redakčním systému Joomla.
  • Programování – Další komponenty a moduly na míru programuji s využitím technologií PHP, JavaScript, HTML, CSS, MySQL.
  • Responzivita – Vzhled mých webů a e-shopů se automaticky přizpůsobí různým desktopovým obrazovkám, mobilům i tabletům.
  • Jednoduchá administrace – Redakční sytém Joomla vám umožní velmi snadnou správu obsahu: článků, fotogalerie, aktualit apod.

Webové stránky tvořím primárně pro lidi, což ve finále oceňují i internetové vyhledávače. Vítám dlouhodobou spolupráci, takže vám jsem plně k dispozici i po spuštění a odladění projektu. Sleduji trendy v oboru a píšu blog o webdesignu a internetovém marketingu.

Ukázky práce

Kempio – tvorba webových stránek pro online půjčovnu karavanů Linea nábytek – webdesign pro výrobce nábytku na zakázku pro soukromé a veřejné interiéry Lux interier – design webových stránek pro výrobce luxusních dveří

Průběh spolupráce:

  1. Úvodní konzultace – Sejdeme se osobně nebo online, vyjasníme si vaše cíle, očekávání a představy. Abych mohl odvést precizní práci, musím důkladně poznat váš byznys.
  2. Tvorba specifikace a cenová nabídka – Navrhnu vám možnosti řešení, cenovku a termíny dodání.
  3. Realizace a připomínkování – Pokud si plácneme, pustím se do práce. Brzy vám zpřístupním testovací verzi, abyste mi mohli průběžně zasílat připomínky.
  4. Spuštění a zaškolení – Když je vše hotovo, zřídím vám webhosting a web pustíme do světa. Následně vás naučím pracovat s redakčním systémem.

Vybrané reference:

  • Kempio – tvorba webových stránek pro online půjčovnu karavanů
  • Linea nábytek – webdesign pro výrobce nábytku na zakázku pro soukromé a veřejné interiéry
  • Lux interier – design webových stránek pro výrobce luxusních dveří

Technologie:

  • Kódování – HTML, CSS
  • Programování – PHP, JavaScript
  • Databáze – MySQL
Mgr. Karel Chrobák

Kontakty

Mgr. Karel Chrobák
Nad Krocínkou 10
Praha
190 00
Mobil:777 985 854
Email:carl@carl.cz
Web:www.carl.cz
LinkedIn:karel-chrobak
Účet:161403345/0600 (Moneta)
IČ:68902981 (neplátce DPH)

Doporučení
z první ruky

Naše firma funguje 8 let a po celou dobu jsme se snažili vystačit si vlastními silami. Také jsme čas od času odmítali nabídky služeb na zpracování a odborné vedení webových stránek a e-shopu. Najednou nám citelně ubylo zakázek a tak jsem se rozhodla oslovit pana Karla Chrobáka. Laicky řečeno, naše firma se v množství informací na internetu úplně ztrácela a zákazníci nás nenašli. Pan Chrobák nám vysvětlil vše potřebné a také jsme se domluvili na zpracování SEO analýzy e-shopu a nastavení PPC reklamy. Někomu to může připadat jako „duchařina na internetu“, ale výsledek byl perfektní. Dnes jsme v záplavě nabídek a konkurence vidět a o nové zákazníky nemáme nouzi.

Mgr. Barbora Vlachová