Mgr. Karel Chrobák

vývojář webových stránek, eshopů a webových aplikací

Status: k vašim službám Působnost: na dálku celá ČR, osobně Praha

přes 20 let stavím webové stránky, eshopy a webové aplikace, které umožňují mým klientům růst. Zaměřuji se na čistý design, moderní a reprezentativní vzhled, který se líbí a zároveň prodává. Chápu, že dobrý dojem můžete udělat jen jednou.

  • Vývoj webů a e-shopů – Weby a e-shopy vyvíjím především na osvědčeném redakčním systému Joomla.
  • Programování – Další komponenty a moduly na míru programuji s využitím technologií PHP, JavaScript, HTML, CSS, MySQL.
  • Responzivita – Vzhled mých webů a e-shopů se automaticky přizpůsobí různým desktopovým obrazovkám, mobilům i tabletům.
  • Jednoduchá administrace – Redakční sytém Joomla vám umožní velmi snadnou správu obsahu: článků, fotogalerie, aktualit apod.

Webové stránky tvořím primárně pro lidi, což ve finále oceňují i internetové vyhledávače. Vítám dlouhodobou spolupráci, takže vám jsem plně k dispozici i po spuštění a odladění projektu. Sleduji trendy v oboru a píšu blog o webdesignu a internetovém marketingu.

Ukázky práce

Kempio – tvorba webových stránek pro online půjčovnu karavanů Linea nábytek – webdesign pro výrobce nábytku na zakázku pro soukromé a veřejné interiéry Lux interier – design webových stránek pro výrobce luxusních dveří

Průběh spolupráce:

  1. Úvodní konzultace – Sejdeme se osobně nebo online, vyjasníme si vaše cíle, očekávání a představy. Abych mohl odvést precizní práci, musím důkladně poznat váš byznys.
  2. Tvorba specifikace a cenová nabídka – Navrhnu vám možnosti řešení, cenovku a termíny dodání.
  3. Realizace a připomínkování – Pokud si plácneme, pustím se do práce. Brzy vám zpřístupním testovací verzi, abyste mi mohli průběžně zasílat připomínky.
  4. Spuštění a zaškolení – Když je vše hotovo, zřídím vám webhosting a web pustíme do světa. Následně vás naučím pracovat s redakčním systémem.

Vybrané reference:

  • Kempio – tvorba webových stránek pro online půjčovnu karavanů
  • Linea nábytek – webdesign pro výrobce nábytku na zakázku pro soukromé a veřejné interiéry
  • Lux interier – design webových stránek pro výrobce luxusních dveří

Technologie:

  • Kódování – HTML, CSS
  • Programování – PHP, JavaScript
  • Databáze – MySQL
Mgr. Karel Chrobák

Kontakty

Mgr. Karel Chrobák
Nad Krocínkou 10
Praha
190 00
Mobil:777 985 854
Email:carl@carl.cz
Web:www.carl.cz
LinkedIn:karel-chrobak
Účet:161403345/0600 (Moneta)
IČ:68902981 (neplátce DPH)

Doporučení
z první ruky

Pan Chrobák je úžasný. Během krátké doby (v řádu dnů) pro nás vyrobil plně funkční webovou stránku, na které jiný dodavatel pracoval přes dva měsíce. Navíc byl pan Chrobák schopný fundovaně poradit tam, kde jsme si nebyli jistí řešením. Byl (a je) nám vždy k dispozici, je spolehlivý a navíc velmi milý a přátelský. Pracovat s ním je opravdová radost. Spolupráci s panem Chrobákem mohu jedině doporučit.

Evelina Turtenwaldová