Pavel Klein

podnikatelský poradce a mentor, autor projektu V křesle byznysu

Status: k vašim službám Působnost: celá ČR a Slovensko

Není problém, který nelze vyřešit, podnikání, které nemůže fungovat, krize, ze které nelze vyjít silnější.

Poskytuji individuální poradenství pro firmy, manažery i začínající podnikatele s cílem zkvalitnit interní procesy v obdobích prosperity, ale i krize či stagnace.

Díky nezávislému postavení a 30+ letům v oboru vím, jak odhalit nedostatky v managementu, řízení lidských zdrojů a zabezpečení vaší společnosti. Zakládám si na spolehlivosti, diskrétnosti a systematickém přístupu. Pomohu nalézt fungující řešení vašeho konkrétního problému a naučím vás jej aplikovat v praxi.

Jsem autorem projektu V křesle byznysu, který je prostorem pro podporu podnikatelů v krizi.

Ocitli jste se v podnikání na rozcestí a hledáte názor nezávislého odborníka? Potřebujete oporu? Jsem tady pro vás. Proč se nepoučit z prožitého? Proč vymýšlet již nalezené a praxí prověřené? Dopřejte mentora sobě i svému podnikání. Využijte mých zkušeností a znalostí.

Prostřednictvím skutečných příběhů nabízím mnoho let praxe v podnikání a získané zkušenosti předávám ve videocastu V křesle byznysu. Zprostředkovávám přímočarý popis konkrétního problému a srozumitelné ověřené řešení. Jednotlivé epizody se věnují podnikání od začátku až do konce, reagují na otázky ekonomie, práva, provozu, řízení a marketingu. Součástí projektu V křesle byznysu jsou rozhovory ze zajímavými lidmi, propojení lidí z různých oborů a živá vysílání s konkrétními tématy.

V oblasti podnikání a řízení firem se pohybuji od roku 1990. Zkušenosti jsem získal jako podnikatel, krizový manažer i bezpečnostní poradce v odvětvích obchodu, výroby, výstavby, dopravy a řízení firem. O podnikání, managementu, krizích a východiscích z nich pravidelně publikuji na sociálních sítích LinkedIn, FacebookYouTube.

Služby nabízím osobně i on-line klientům v celé ČR a na Slovensku.

Fotogalerie

S podnikatelským poradcem Pavlem Kleinem Podnikatelský poradce Pavel Klein Pavel Klein – podnikatelský poradce Pavel Klein – individuální poradenství pro firmy, manažery i začínající podnikatele Byznys poradenství a konzultace s Pavlem Kleinem

5 důvodů, proč oslovit právě mě:

  1. Jedinečné know-how a 30+ let praxe. V podnikání a byznyse působím od roku 1990.
  2. Bohatý kariérní profil a zkušenosti. Mé rady a doporučení vycházejí z rozmanité praxe podnikatele, krizového manažera a bezpečnostního poradce.
  3. Nezávislý pohled zvenčí. Nabídnu vám objektivní zhodnocení procesů, které odhalí opomíjené nedostatky a skryté slabiny.
  4. Individuální a diskrétní přístup. Dovedu vás ke zdárnému řešení i bez nákladného týmu poradců a složité administrativy.
  5. Konzultace a školení, která vás budou bavit. Klienti a účastníci školení oceňují mj. atraktivní podání, kvalifikovanost a inspirativnost.

Tematické oblasti, s nimiž vám rád pomůžu:

  • management
  • obchodní vztahy
  • práce s lidmi, řízení a vedení lidí
  • ochrana proti průmyslové špionáži
  • ochrana proti odposlechovým prostředkům
  • systémy bezpečné komunikace
  • opatření pro omezení vnitropodnikové kriminality
  • řízení společnosti v krizové situaci
  • jak zabezpečit fungování firmy v době koronaviru
  • jak začít podnikat
  • obecné právní prostředí

Rozhovor pro Management povídání: Jak se vypořádat s krizí

Tématem podcastu je krize a vyrovnání se s ní v rámci firmy. Poslechněte si, co se stane, když firma neřeší své problémy, jak se pozná, že už je na řešení pozdě, kdy má firma šanci přežít, jak je možné se na krizi připravit a na čem v krizi určitě nešetřit. Námětem rozhovoru je také, jak firmu krizí provést, co stojí za krachem, jaký význam má v krizi automatizace a jak dopadá krize na psychiku lidí. Nezapomeneme na to, kdo je krizový manažer a jaký je jeho úkol. Zkusíme odpovědět na otázku, kdo je vítězem krize a jestli jím vůbec někdo může být.

Pořad si můžete poslechnout i v audio verzi »

Pavel Klein

Kontakty

Pavel Klein
Vnitřní 448/13
Brno
602 00
Mobil:775 443 059
Email:pavel@vkreslebyznysu.cz
Web:www.vkreslebyznysu.cz
Facebook:vkreslebyznysu
Instagram:v_kreslebyznysu
LinkedIn:pavel-klein
YouTube:vkreslebyznysu8700
IČ:64501442

Doporučení
z první ruky

Rád konstatuji, že oslovit Vás, bylo dobré rozhodnutí. I když byla některá Vaše doporučená opatření poněkud tvrdá, nakonec fungovala. I vzhledem k našim dále pokračujícím poradenským vztahům Vás mohu všem jen vřele doporučit.

Aleš K.

majitel společnosti