Mgr. Pavel Pichler

tvůrce cestovního ruchu a eventů

Status: k vašim službám Působnost: celá ČR

Věnuji se rozvoji cestovního ruchu, tvorbě produktů cestovního ruchu a organizaci festivalů a eventů. Jsem zakladatelem platformy profesionálních poradců v cestovním ruchu Travelbakers a realizátor konference Travelevolution.

Organizuji outdoorové akce, filmové festivaly Expediční kameraSnow film festfood festivaly Slavnosti moravského uzeného nebo Extrem food festival.

Do cestovního ruchu vnáším myšlenky human centered designu a procesy a aktivity spojené s metodikou lean canvas. Ve volném čase miluji dálkové turistické trasy, zimní sporty a posedávání v kavárnách.

Pomohu vám navrhnout a uskutečnit projekty podporující domácí a regionální cestovní ruch, navrhnout úspěšné marketingové strategie pro obce, regiony i soukromé subjekty a vytvořit festivaly a eventy na míru.

MÉ ÚSPĚCHY V ČÍSLECH

  • Uspořádané gastronomické akce pro 150 000 lidí v letech 2011–2023 (Slavnosti chřestu, Slavnosti brambor, Slavnosti moravského uzeného, Extrem food festival, Festival plný chutí)
  • Uspořádání cestovateslkých festivalů pro více než 80 000 lidí v letech 2015–2023
  • Uspořádané outdoorové akce a kurzy pro více než 10 000 lidí v letech 2009–2020
  • Realizace projektů zaměřených na cestovní ruch ve výši proinvestovaných více než 45 mil. Kč

Realizované projekty

  • Snow film fest – outdoorový festival zaměřený na zimní sporty ve více než 150 místech v ČR a SK
  • Expediční kamera – cestovatelský festival ve více než 180 místech ČR a návštěvností 20 000 diváků
  • ECEAT – projekty zaměřené na rozvoj cestovního ruchu v ČR a regionech (Stezky dědictví); odborné přednášky na Masarykově univerzitě v Brně
  • Travelevolution – konference rozvoje cestovního ruchu
  • Travelbakers – platforma profesionálů v cestovním ruchu
Mgr. Pavel Pichler

Kontakty

Mgr. Pavel Pichler
Ulrychova 5
Brno
624 00
Mobil:736 112 538
Email:info@travelbakers.cz
Web:www.travelbakers.cz
LinkedIn:pavelpichler
IČ:03192156

Doporučení
z první ruky

Pan Pichler je velmi inteligentní a příjemný člověk, osobně jsem s ním absolvoval 2 zájezdy, na kterých panovala vždy velmi vyrovnaná, profesionální a přesto přátelská nálada a troufám si tvrdit, že ještě pár takových kurzů pod jeho taktovkou absolvuji. Pan Pichler dovedl vždy s úsměvem a vtipem vše zařídit, sjednat a postarat se o plynulý chod i vícehlavé skupiny účastníků. Na emailovou i telefonickou konverzaci odepisuje velmi svižně, je ochotný vyjít vstříc. Díky tomu všemu ho zde můžu jen a jen doporučit.

Jan Pernický