Na volné noze - portál nezávislých profesionálů


Na volné noze > Katalog > MUDr. Stanislava Tillmannová

MUDr. Stanislava Tillmannová

konzultantka pro gastronomické provozy v oblasti HACCP, hygieny a výživy

MUDr. Stanislava Tillmannová

Nabízím potravinářské poradenství pro školní a závodní jídelny, restaurace, cukrárny, pekárny a další provozovny. Jsem certifikovaná manažerka bezpečnosti potravin a pomůžu vám splnit veškeré byrokratické povinnosti a zapůsobit na příští hygienickou kontrolu.

Podle legislativy musí být v každém provozu, kde se zachází s potravinami, zaveden HACCP, tedy systém kritických bodů. Výjimečné nejsou ani kontroly Hygienické stanice, Státní veterinární správy nebo Státní zemědělské a potravinářské inspekce. Díky více jak 25 letům zkušeností vím, jak skloubit požadavky úřadů s realitou. Přenechte mnohdy složitou administrativu mně a věnujte energii tomu, aby si vaši zákazníci vždy pochutnali.

  • Kontroly a audity provozoven – navštívím váš provoz, najdu jeho nedostatky a navrhnu řešení.
  • Zavedení HACCP – kontrola provozu, analýza rizik, stanovení kritických bodů, určení nápravných opatření, příprava dokumentace a udržování systému.
  • Školení – hygienické minimum, správná výrobní a hygienická praxe; smysl, zavedení a udržování systému HACCP.
  • Hodnocení jídelníčků – zanalyzuji vaše jídelníčky za posledních 6 měsíců, výstupem bude seznam vylepšujících doporučení.
  • Poradenství – plánujete otevření kavárny? Zkonzultujte svůj záměr s odborníkem a získejte jistotu, že váš provoz bude v pořádku funkčně i „papírově“.
  • Software pro evidenci stravování – jste škola s vlastní jídelnou a potřebujete evidovat sklady, normovat a sledovat stravné? Nebo obědy dovážíte a musíte monitorovat spotřební koš? Vyzkoušejte program ARCUS.

Jsem vystudovaná lékařka a poradenství pro potravinářské a gastronomické provozy se věnuji od roku 1992. Během své praxe jsem provedla audity a kontroly ve stovkách podniků a škol napříč celou republikou. O spokojenosti mých klientů vypovídají četné reference.

Fotogalerie:

Školení pro personál školní jídelnyCertifikát Manažer bezpečnosti potravin

Status:

k vašim službám

Působnost:

celá ČR

Kategorie katalogu:

Profesní milníky

  • 2015–2016 – odborná garantka a školitelka 4 rekvalifikačních kurzů akreditovaných MŠMT Poradce pro výživu.
  • Od roku 2013 – spolupráce s odborem školství Magistrátu Českých Budějovic (audity školních jídelen, školení pracovníků atd.).
  • Od roku 2009 – držitelka certifikátu Manažer bezpečnosti potravin České společnosti pro jakost (recertifikace probíhá každé 3 roky).
  • Od roku 2004 – realizace školení HACCP po celé České republice.
  • 1992 – absolvování studijního oboru Lékařství na 1. lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Praze.

Co vám přinese spolupráce?

  • Jistotu, že je váš provoz v pořádku. Už se nebudete bát kontrol.
  • Jistotu, že máte v pořádku „papíry“.
  • Tipy, na co si dávat největší pozor.
  • Mnoho informací, o kterých ani nevíte, že je nevíte.
  • Osobní přístup a nasazení ve váš prospěch.

Ceník

  • Kontroly a audity provozoven – malé provozovny od 2.000 Kč, větší od 3.000 Kč, cena závisí na složitosti provozu.
  • Zavedení HACCP – od 3.500 Kč dle složitosti provozu.
  • Školení – od 300 Kč na osobu.
  • Hodnocení jídelníčků – 1.250–2.500 Kč, cena závisí na počtu nabízených jídel a hodnocených měsíců.
  • Doprava – cca 12 Kč na ujetý kilometr, cestovné je možné rozdělit mezi více zákazníků. Pokud je provoz ve větší vzdálenosti, snažím se vždy zajistit alespoň 2 audity, aby se náklady na dopravu rozmělnily.

Kontaktní informace

MUDr. Stanislava Tillmannová
Husova 410
Čáslav (Středočeský kraj)
286 01
Mobil:604 253 699
Email:stanislava@tillmann.cz
Web:www.tillmann.cz
Účet:2400149962 / 2010 (Fio)
:46399313

Doporučení z první ruky

S paní doktorkou Tillmannovou spolupracuji již třetím rokem v obou zařízeních, kde působím jako vedoucí školní jídelny a hospodářka. Vždy jednou ročně spolu projdeme oba provozy, provedeme audit a zaměříme se na novinky v oblasti školního stravování. Paní doktorka proškolí personál kuchyně na pracovišti v jejich konkrétním prostředí, což všichni oceníme. Má znalosti ze své dlouholeté praxe, používá příklady, a když se na ni obrátím v průběhu roku s dotazy, velmi ochotně nabízí odpovědi, či hledá řešení situací. Jsem ráda, že jsem ji ve své profesi vedoucí školní jídelny potkala.
Mgr. Olga Chlápková
vedoucí ŠJ ZŠ Waldorfská Pardubice a hospodářka ŠJ MŠ Děvčátka MOMO Slatiňany

2005 – 2019 © Robert Vlach Mapa portálu ~ Ochrana soukromí ~ Sledování novinek Facebook Twitter LinkedIn YouTube SoundCloud RSS