Na volné noze - portál nezávislých profesionálů


Na volné noze > Katalog > MUDr. Stanislava Tillmannová

MUDr. Stanislava Tillmannová

konzultantka pro gastronomické provozy v oblasti HACCP, hygieny a výživy

MUDr. Stanislava Tillmannová

Nabízím potravinářské poradenství pro školní a závodní jídelny, restaurace, cukrárny, pekárny a další provozovny. Jsem certifikovaná manažerka bezpečnosti potravin a pomůžu vám splnit veškeré byrokratické povinnosti a zapůsobit na příští hygienickou kontrolu.

Podle legislativy musí být v každém provozu, kde se zachází s potravinami, zaveden HACCP, tedy systém kritických bodů. Výjimečné nejsou ani kontroly Hygienické stanice, Státní veterinární správy nebo Státní zemědělské a potravinářské inspekce. Díky více jak 25 letům zkušeností vím, jak skloubit požadavky úřadů s realitou. Přenechte mnohdy složitou administrativu mně a věnujte energii tomu, aby si vaši zákazníci vždy pochutnali.

  • Kontroly a audity provozoven – navštívím váš provoz, najdu jeho nedostatky a navrhnu řešení.
  • Zavedení HACCP – kontrola provozu, analýza rizik, stanovení kritických bodů, určení nápravných opatření, příprava dokumentace a udržování systému.
  • Školení – hygienické minimum, správná výrobní a hygienická praxe; smysl, zavedení a udržování systému HACCP.
  • Hodnocení jídelníčků – zanalyzuji vaše jídelníčky za posledních 6 měsíců, výstupem bude seznam vylepšujících doporučení.
  • Poradenství – plánujete otevření kavárny? Zkonzultujte svůj záměr s odborníkem a získejte jistotu, že váš provoz bude v pořádku funkčně i „papírově“.
  • Software pro evidenci stravování – jste škola s vlastní jídelnou a potřebujete evidovat sklady, normovat a sledovat stravné? Nebo obědy dovážíte a musíte monitorovat spotřební koš? Vyzkoušejte program ARCUS.

Jsem vystudovaná lékařka a poradenství pro potravinářské a gastronomické provozy se věnuji od roku 1992. Během své praxe jsem provedla audity a kontroly ve stovkách podniků a škol napříč celou republikou. O spokojenosti mých klientů vypovídají četné reference.

Fotogalerie:

Školení pro personál školní jídelnyCertifikát Manažer bezpečnosti potravin

Status:

k vašim službám

Působnost:

celá ČR

Kategorie katalogu:

Profesní milníky

  • 2015–2016 – odborná garantka a školitelka 4 rekvalifikačních kurzů akreditovaných MŠMT Poradce pro výživu.
  • Od roku 2013 – spolupráce s odborem školství Magistrátu Českých Budějovic (audity školních jídelen, školení pracovníků atd.).
  • Od roku 2009 – držitelka certifikátu Manažer bezpečnosti potravin České společnosti pro jakost (recertifikace probíhá každé 3 roky).
  • Od roku 2004 – realizace školení HACCP po celé České republice.
  • 1992 – absolvování studijního oboru Lékařství na 1. lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Praze.

Co vám přinese spolupráce?

  • Jistotu, že je váš provoz v pořádku. Už se nebudete bát kontrol.
  • Jistotu, že máte v pořádku „papíry“.
  • Tipy, na co si dávat největší pozor.
  • Mnoho informací, o kterých ani nevíte, že je nevíte.
  • Osobní přístup a nasazení ve váš prospěch.

Ceník

  • Kontroly a audity provozoven – malé provozovny od 2.000 Kč, větší od 3.000 Kč, cena závisí na složitosti provozu.
  • Zavedení HACCP – od 3.500 Kč dle složitosti provozu.
  • Školení – od 300 Kč na osobu.
  • Hodnocení jídelníčků – 1.250–2.500 Kč, cena závisí na počtu nabízených jídel a hodnocených měsíců.
  • Doprava – cca 12 Kč na ujetý kilometr, cestovné je možné rozdělit mezi více zákazníků. Pokud je provoz ve větší vzdálenosti, snažím se vždy zajistit alespoň 2 audity, aby se náklady na dopravu rozmělnily.

Kontaktní informace

MUDr. Stanislava Tillmannová
Husova 410
Čáslav (Středočeský kraj)
286 01
Mobil:604 253 699
Email:stanislava@tillmann.cz
Web:www.tillmann.cz
Účet:2400149962 / 2010 (Fio)
:46399313

Doporučení z první ruky

Od školního roku 2012/2013 probíhají postupně na školních jídelnách, které jsou součástí mateřské nebo základní školy, audity. Zadavatelem je Magistrát města České Budějovice, odbor školství a tělovýchovy. Od roku 2013/2014 tyto audity provádí MUDr. Stanislava Tillmannová, certifikovaný Manažer bezpečnosti potravin. Audity jsou zpracovány dle zadání na velice vysoké úrovni, včetně doporučujícího stanoviska, případně rady přímo na místě. Vedoucí školních jídelen mají možnost s paní doktorkou i mimo probíhající audit komunikovat a vznášet dotazy, které jsou jim vždy zodpovězeny. Paní doktorka v minulých letech připravila a vedla semináře o hygienických požadavcích ve stravovacích službách pořádaný odborem školství, nejen pro českobudějovické pracovnice školních jídelen. Každým rokem je účast vyšší – v letošním roce – rekordních 130 návštěvníků, což hovoří, myslím, za vše. Spolupráci si nesmírně cením pro svoji vysokou úroveň a bezproblémovou komunikaci.
Johana Fuxová
Magistrát města České Budějovice, Odbor školství a tělovýchovy

2005 – 2019 © Robert Vlach Mapa portálu ~ Ochrana soukromí ~ Sledování novinek Facebook Twitter LinkedIn YouTube SoundCloud RSS