Na volné noze > Blog > Výroční zpráva 2011

Výroční zpráva 2011

11. 1. 2012, napsal Robert Vlach

Uplynulý rok byl pro portál Na volné noze přelomový, zejména díky úspěchu v soutěži Živnostník roku. Letošní novinkou budou setkání v Praze, Brně a Ostravě.

Při ohlédnutí zpět šlo o mimořádně nabitých 12 měsíců. Zde je přehled toho podstatného, co se kolem naší profesní komunity událo:

Jsem na volné noze i v roce 2012

Nová setkání v Praze, Brně a Ostravě

Horkou letošní novinkou jsou setkání pro nezávislé profesionály v Praze, Brně a Ostravě. První kolo proběhne letos v lednu; další pak budou následovat podle ohlasů účastníků. Hlavní cíle této nové iniciativy na způsob think-tanku jsou následující:

Pozvánky na setkání dostali pouze profesionálové registrovaní v našem katalogu a účastníci našich školení. Chtěli bychom vytvořit privátní prostor, ve kterém budeme moci otevřeně diskutovat o profesním podnikání. Zájem předčil naše očekávání — polovina kapacity setkání se zaplnila již během prvních 2 dní. Tak držte palce, ať nám to v tom roce 2012 vyjde!

2005 – 2016 © Robert Vlach Mapa portálu ~ Ochrana soukromí ~ Sledování novinek Facebook Twitter LinkedIn YouTube SoundCloud RSS