Pomohu vám s provozem a ekonomikou vašeho hotelu, rodinného penzionu, pekárny, kavárny, bistra. Navrhnu smysluplný koncept, který vám přinese spokojené a vracející se hosty, personál bude bavit pro vás pracovat a váš byznys poběží hladce. Ráda oživuji jedinečná místa k setkávání a s citem navrhuji prostředí, kde se lidé cítí dobře.
Poradím vám na základě 20leté praxe a zkušeností z mnoha projektů. Mám za sebou takové projekty jako je celková koncepce Antonínova pekařství, rukodělné pekárny Pec nám spadla nebo Naší toustárny, spolupráci s majiteli zámku Jemniště, panství Bechyně, penzionu Dvorce a řady dalších viz reference níže.
Motto: Každý den je pro mne jako desert.
Baví mě vytvářet místa, kde se lidé cítí šťastní, ať už díky dobrému jídlu, vzájemným setkáním nebo jen nadechnutím a nabíráním nových sil. Mám štěstí na klienty s dobrými nápady, velkým srdcem a chutí tvořit. Provozuji web Jak voní tymián, kde se mj. dělím o své nejlepší recepty.
Mobil: | 602 376 030 |
---|---|
Email: | katerina@jakvonitymian.cz |
Web: | www.jakvonitymian.cz |
Facebook: | jakvonitymian |
IČ: | 06194869 |
DIČ: | CZ06194869 |
S Kateřinou jsem velmi ráda spolupracovala 7 let, kdy jsme společně připravily k otevření 3 hotely u řeky Sázavy. Ke každému místu přistupovala od první chvíle individuálně a s citem. U všech 3 projektů byla od samých začátků a s nastavením sobě vlastním vše posunovala dopředu. Nastavila cílové skupiny, celkové koncepce, vybrala a zaškolila personál, připravila nabídky pro individuální hosty i skupiny, domluvila skvělé podmínky s dodavateli. Vždy nás všechny podpořila báječnými nápady a dobrou náladou. Hodně jsem se od ní naučila a ráda s ní zůstávám ve spojení. Její odborná a zároveň přátelská podpora je neocenitelná.
vedoucí provozu hotelů Český Šternberk, Týnec, Brejlov