Kateřina Fragnerová

poradce v gastronomii a ekonomice hotelových a restauračních provozů

Status: k vašim službám Působnost: celá ČR

Pomohu vám s provozem a ekonomikou vašeho hotelu, rodinného penzionu, pekárny, kavárny, bistra. Navrhnu smysluplný koncept, který vám přinese spokojené a vracející se hosty, personál bude bavit pro vás pracovat a váš byznys poběží hladce. Ráda oživuji jedinečná místa k setkávání a s citem navrhuji prostředí, kde se lidé cítí dobře.

Poradím vám na základě 20leté praxe a zkušeností z mnoha projektů. Mám za sebou takové projekty jako je celková koncepce Antonínova pekařství, rukodělné pekárny Pec nám spadla nebo Naší toustárny, spolupráci s majiteli zámku Jemniště, panství Bechyně, penzionu Dvorce a řady dalších viz reference níže.

  • Poradenství pro začínající projekty
    • proberu s vámi vaše časové a finanční možnosti a postavíme bezpečnou koncepci projektu
    • pomohu s výběrem kuchyňské, barové technologie a hotelového vybavení přesně pro váš provoz; vyberu nejlepší dodavatele a dojednáme ty nejlepší podmínky
    • navrhnu ceny ubytování, pobytové balíčky a rezervační systémy
    • pomohu vybrat a zaškolit personál, nastavím pravidla provozu pro zaměstnance a naučím je komunikovat s hosty
    • připravím projekt ke konzultacím a ke schválení na hygienické stanici
    • připravím receptury a kalkulace tak, aby podpořily celkový koncept a ekonomiku provozu a hosty i personál bavily
    • od začátku budu myslet na provozní náklady
  • Poradenství pro zvýšení tržeb běžících projektů
    • najdu slabá místa, změním zaběhlé stereotypy, pozměním koncepci, přepracuji nabídky tak, abyste minimalizovali náklady, ale udrželi maximální kvalitu
    • motivace personálu – stanu se supervizorem vašeho provozu a poradím, co všechno můžete zlepšit, aby byli vaši zaměstnanci spokojenější a výkonnější
    • další oblasti spolupráce – příprava na EET, nastavení kontrolních systémů, zvýšení důvěry a spokojenosti hostů, gastronomické novinky, receptury pokrmů, báječná zdravá, vegetariánská, veganská, bezlepková jídla

Motto: Každý den je pro mne jako desert.

Baví mě vytvářet místa, kde se lidé cítí šťastní, ať už díky dobrému jídlu, vzájemným setkáním nebo jen nadechnutím a nabíráním nových sil. Mám štěstí na klienty s dobrými nápady, velkým srdcem a chutí tvořit. Provozuji web Jak voní tymián, kde se mj. dělím o své nejlepší recepty.

Rozhovor pro Na volné noze TV

Vybrané projekty a reference

Kateřina Fragnerová
Logo či doplňková grafika

Kontakty

Kateřina Fragnerová
Jak voní tymián s.r.o.
Moravsko 5
Bílkovice (Středočeský kraj)
257 26
Mobil:602 376 030
Email:katerina@jakvonitymian.cz
Web:www.jakvonitymian.cz
Facebook:jakvonitymian
IČ:06194869
DIČ:CZ06194869

Doporučení
z první ruky

S Kateřinou jsem velmi ráda spolupracovala 7 let, kdy jsme společně připravily k otevření 3 hotely u řeky Sázavy. Ke každému místu přistupovala od první chvíle individuálně a s citem. U všech 3 projektů byla od samých začátků a s nastavením sobě vlastním vše posunovala dopředu. Nastavila cílové skupiny, celkové koncepce, vybrala a zaškolila personál, připravila nabídky pro individuální hosty i skupiny, domluvila skvělé podmínky s dodavateli. Vždy nás všechny podpořila báječnými nápady a dobrou náladou. Hodně jsem se od ní naučila a ráda s ní zůstávám ve spojení. Její odborná a zároveň přátelská podpora je neocenitelná.

Iva Matějovská

vedoucí provozu hotelů Český Šternberk, Týnec, Brejlov