Na volné noze - portál nezávislých profesionálů


Na volné noze > Katalog > Kateřina Fragnerová

Kateřina Fragnerová

poradce v gastronomii a ekonomice hotelových a restauračních provozů

Kateřina Fragnerová
Kateřina Fragnerová - logo

Pomohu vám s provozem a ekonomikou vašeho hotelu, restaurace, kavárny, bistra… Navrhnu smysluplný koncept, který vám přinese spokojené a vracející se hosty, personál bude bavit pro vás pracovat a váš byznys poběží hladce. Ráda oživuji jedinečná místa k setkávání a s citem navrhuji prostředí, kde je lidem dobře.

Poradím vám na základě 20leté praxe a lásky k poctivému jídlu. Mám za sebou takové projekty, jako Mňam aneb Prima vařečka pro TV Prima, gastronomický provoz na zámku Jemniště, celkové koncepce a recepty pro Antonínovo pekařství, Naši toustárnupenzion Dvorce, viz reference níže a případové studie.

  • Poradenství pro začínající projekty
    • proberu s vámi vaše možnosti a postavíme koncepci projektu
    • pomohu s výběrem kuchyňské, barové technologie a hotelového vybavení přesně pro váš provoz; vyberu nejlepší dodavatele a dojednám ty nejlepší podmínky
    • navrhnu jídelní a nápojové lístky, ceny ubytování, pobytové balíčky a rezervační systémy
    • pomohu vybrat a zaškolit personál, nastavím pravidla provozu pro zaměstnance a naučím je komunikovat s hosty
    • připravím projekt ke konzultacím a ke schválení na hygienické stanici
  • Poradenství pro zvýšení tržeb běžících projektů – najdu slabá místa, změním zaběhlé stereotypy, pozměním koncepci, přepracuji nabídky tak, abyste minimalizovali náklady, ale udrželi maximální kvalitu
  • Motivace personálu – stanu se supervizorem vašeho provozu a poradím, co všechno můžete zlepšit, aby byli vaši zaměstnanci spokojenější a výkonnější
  • Další oblasti spolupráce – vytvoření systému kritických bodů HACCP, příprava na EET, nastavení kontrolních systémů, zvýšení důvěry a spokojenosti hostů, gastronomické novinky, receptury pokrmů, báječná zdravá, vegetariánská, veganská, bezlepková jídla

Motto: Každý den je pro mne jako desert; myslím, že dobrá sušenka rozzáří i nejtemnější den.

Už jako malá jsem milovala vůni bylin na zahradě a zůstalo mi to dodnes. Baví mě vytvářet místa, kde se lidé cítí šťastní, ať už díky dobrému jídlu, vzájemným setkáním nebo jen oddechnutím a nabráním nových sil. Mám štěstí na klienty s dobrými nápady, velkým srdcem a chutí tvořit. Provozuji web Jak voní tymián, kde se mj. dělím o své nejlepší recepty.

Status:

k vašim službám

Působnost:

celá ČR

Kategorie katalogu:

Ukázky práce:

Gastronomický a ekonomický koncept pro podnik Naše toustárnaGastronomický a ekonomický koncept pro penzion DvorceÚtulné prostředí na terasách nad rybníkem | penzion DvorceParmazánová remuláda | recept Jak voní tymiánParmazánové tyčky s medem a česnekem | recept Jak voní tymián
Zobrazit všech 24 náhledů této galerie >

Vybrané projekty a reference

  • Mňam aneb Prima vařečka – developer prvního českého cooking show v TV Prima, dramaturg a autor jeho receptů, moderátor v denním cyklu, 1998–2000
  • cooking show v Top TV – scénář, recepty a realizace pilotních dílů (2004–2005)
  • Tučňák, Kuchyně labužníka, Apetit, Marianne – autorská gastronomická činnost v print médiích
  • Naše toustárna – celková koncepce a recepty (2015–dosud)
  • penzion Dvorce – celková koncepce a recepty (2015–dosud)
  • penzion Zeeman – konzultant provozu (2010–dosud)
  • Antonínovo pekařství – developer a konzultant provozu (2013–2015)
  • Fresh cantina Cordeus – konzultant provozu (2015–dosud)
  • zámek Jemniště – konzultant restauračního provozu (2014–2016, 2006–2008)
  • Oáza Maříž – konzultant restauračního provozu (2007–2008)
  • hotel Brejlov – konzultant provozu (2008–2014)
  • Parkhotel Český Šternberk – konzultant provozu (2008–2014)
  • Hotel Týnec – konzultant provozu (2008–2014)
  • restaurace U Salzmannů – konzultant a developer restauračního provozu (2004–2005)
  • hotel U Zlatého lva – developer gastronomické sekce a hotelového provozu (2003–2004)
  • Botanicus – gastronomický rozvoj produktů, včetně tematizovaných jídelníčků (1999–2001)
  • kavárna Divadla Ypsilon – manažer (1996–2007)

Kontaktní informace

Kateřina Fragnerová
Candidus, s.r.o.
Křížíkova 48/23
Praha 8
186 00
Mobil:602 376 030
Email:katerina@jakvonitymian.cz
Web:www.jakvonitymian.cz
Facebook:Facebook jakvonitymian
:25124609

Doporučení z první ruky

Není jednoduché popsat Kateřininu činnost, protože vše, co dělá, dělá naplno a do hloubky a po letech společné práce se stala pevnou součástí nejen našeho kolektivu, ale i našich životů. Na začátku byla spolupráce při rekonstrukci hotelu po havárii vody a celkové budování koncepce provozu, ale postupně se díky své všestrannosti stala hnacím motorem činností ve firmě. Díky svým zkušenostem a profesionalitě připravila skvělý koncept provozu, včetně nastavení aktivního přístupu při tvorbě stálé klientely, která se k nám opakovaně vrací. Po rekonstrukci sestavila tým zaměstnanců a díky svému vedení ho vynikajícím způsobem zaškolila a v průběhu celé doby u nás zvyšovala jeho odbornou úroveň. Její velkou předností je osobní přístup ve všech činnostech bez ohledu na čas i energii, kterou do každého projektu vkládá. Každý projekt, na kterém se podílí, bere za svůj vlastní. Záleží jí tedy na celku složeném z každičkého detailu, od financí, přes vyznění interiéru až po samotný vyprecizovaný koncept, který je vyjádřen spokojeností našich klientů.
Miroslav Němec

2005 – 2017 © Robert Vlach Mapa portálu ~ Ochrana soukromí ~ Sledování novinek Facebook Twitter LinkedIn YouTube SoundCloud RSS