Na volné noze > Blog > Výroční zpráva 2007

Výroční zpráva 2007

24. 12. 2007, napsal Robert Vlach

Uplynulý rok se nesl v duchu nových setkání komunity lidí na volné noze. Naplno se rozjela skupinová školení, velice se vydařil také květnový sraz a pomyslným vrcholem byla vůbec první konference nezávislých profesionálů. V novém roce 2008 dojde též na technické inovace a změny.

Jednu věc jsem si jako provozovatel portálu Na volné noze a pořadatel všech těch skupinových akcí letos velice silně uvědomil. Že totiž i ten sebemenší organizační počin se lépe realizuje s dobrým týmem a kvalitním technickým zázemím, zvlášť pokud dojde k nenadálým komplikacím.

Proto jsem se rozhodl napřít v nadcházejícím období své úsilí tímto směrem a uvést postupně některé inovace, které mi správu portálu a pořádání akcí tím či oním způsobem usnadní. Připravuji novou verzi katalogu, modul elektronické fakturace, webové rozhraní pro registrované uživatele a další užitečné novinky.

Neformální podpůrný tým, který mi tyto změny pomáhá realizovat, buduji prakticky od začátku svého působení na volné noze a stejný postup mohu jedině doporučit všem nezávislým profesionálům. Nejenže jsou to lidé, kteří mi pomáhají s náročnějšími projekty, ale často vypomáhám také já jim a tím se navzájem obohacujeme.

Z podařené spolupráce a vůbec celého roku 2007 mám vyloženě dobrý pocit. Opět jsem se utvrdil v přesvědčení, že pracovat s poctivými a přátelsky naladěnými lidmi je nejen základ každého trvalejšího úspěchu, ale také že jedině taková spolupráce má smysl z hlediska mého vlastního růstu. Srdečné díky vám všem a posílám obrázek:

Jsem na volné noze i v roce 2008
Ilustrace A. Moravcové na pohledy, nálepky, kalendáříčky a tapety pracovní plochy

Malá rekapitulace roku 2007

Do nového roku s novým diářem — a ne jen tak ledajakým! Na prosinec jsme pro vás všechny domluvili 20% SLEVU na vyhlášené diáře, plánovače a zápisníky české značky Papelote. 10 let na trhu, řada ocenění, 100.000 spokojených zákazníků, 400.000 vyrobených diářů a zápisníků, navíc v Česku a s respektem k lidem i přírodě. Sleva 20 % platí do konce roku na diáře, plánovače a zápisníky v eshopu po zadání slevového kupónu KROKVPRED v košíku 👉 Papelote.cz

2005 – 2019 © Robert Vlach Mapa portálu ~ Ochrana soukromí ~ Sledování novinek Facebook Twitter LinkedIn YouTube SoundCloud RSS