Na volné noze > Blog > Výroční zpráva 2007

Výroční zpráva 2007

24. 12. 2007, napsal Robert Vlach

Uplynulý rok se nesl v duchu nových setkání komunity lidí na volné noze. Naplno se rozjela skupinová školení, velice se vydařil také květnový sraz a pomyslným vrcholem byla vůbec první konference nezávislých profesionálů. V novém roce 2008 dojde též na technické inovace a změny.

Jednu věc jsem si jako provozovatel portálu Na volné noze a pořadatel všech těch skupinových akcí letos velice silně uvědomil. Že totiž i ten sebemenší organizační počin se lépe realizuje s dobrým týmem a kvalitním technickým zázemím, zvlášť pokud dojde k nenadálým komplikacím.

Proto jsem se rozhodl napřít v nadcházejícím období své úsilí tímto směrem a uvést postupně některé inovace, které mi správu portálu a pořádání akcí tím či oním způsobem usnadní. Připravuji novou verzi katalogu, modul elektronické fakturace, webové rozhraní pro registrované uživatele a další užitečné novinky.

Neformální podpůrný tým, který mi tyto změny pomáhá realizovat, buduji prakticky od začátku svého působení na volné noze a stejný postup mohu jedině doporučit všem nezávislým profesionálům. Nejenže jsou to lidé, kteří mi pomáhají s náročnějšími projekty, ale často vypomáhám také já jim a tím se navzájem obohacujeme.

Z podařené spolupráce a vůbec celého roku 2007 mám vyloženě dobrý pocit. Opět jsem se utvrdil v přesvědčení, že pracovat s poctivými a přátelsky naladěnými lidmi je nejen základ každého trvalejšího úspěchu, ale také že jedině taková spolupráce má smysl z hlediska mého vlastního růstu. Srdečné díky vám všem a posílám obrázek:

Jsem na volné noze i v roce 2008
Ilustrace A. Moravcové na pohledy, nálepky, kalendáříčky a tapety pracovní plochy

Malá rekapitulace roku 2007

Je to venku! The Freelance Way je kompletně přepracované mezinárodní vydání bestselleru Na volné noze a zároveň dosud nejobsáhlejší kniha o podnikání na volné noze v anglickém jazyce. Najdete v ní vše potřebné: od byznysových a kariérních strategií, po lepší produktivitu, týmovou spolupráci, péči o klienty, cenotvorbu, vyjednávání, online přítomnost, marketing, finanční sebeřízení a mnohem víc — stovky stran nabitých osvědčeným know-how pro freelancery, včetně exkluzivních doporučení od světových expertů jako Adam Grant, zakladatel Basecampu David H. Hansson, tvůrce GTD David Allen, či Austin Kleon. Bez ohledu na to, jestli podnikáte 20 let, nebo jste právě začali, tato kniha vám pomůže růst, vyhnout se bezpočtu chyb a rozbuší vaše srdce pro nezávislost, volnost, svobodu. Objednat >

2005 – 2019 © Robert Vlach Mapa portálu ~ Ochrana soukromí ~ Sledování novinek Facebook Twitter LinkedIn YouTube SoundCloud RSS