Na volné noze > Blog > Výroční zpráva 2008

Výroční zpráva 2008

19. 12. 2008, napsal Robert Vlach

V uplynulém roce dostal portál Na volné noze zcela novou podobu a webové rozhraní pro registrované uživatele. Komunita nezávislých profesionálů se opět rozrostla a v příštím roce bychom chtěli více prozkoumat možnosti mezinárodní spolupráce.

Začátečníkům vždy doporučuji, aby si každý rok vyhradili čas na nějaký náročnější projekt, který jejich podnikání prověří a posílí. Sám se této zásady stále držím. Na tradiční sraz nezávislých profesionálů koncem května 2009 v jihomoravských Valticích bych tak chtěl poprvé pozvat rovněž cizince ze zemí EU. (Pokud máte tip na nějakou zahraniční komunitu lidí na volné noze, jejíž členy bychom mohli oslovit, dejte mi vědět.)

Evropa sice směřuje do období očekávané hospodářské recese, ale poctiví, schopní a pracovití lidé se uplatní v každé době, tu naši nevyjímaje. Nezávislá komunita je nejen mimořádně flexibilní, ale hlavně plná zajímavých a chytrých lidí. Mám opravdu velkou radost, že jsem i letos mohl některé z nich poznat osobně, a že se k mému projektu připojil také tým dobrých lidí. Můj srdečný dík opět patří vám všem a stejně jako loni posílám obrázek:

Jsem na volné noze i v roce 2009
Ilustrace Adély Moravcové na samolepky, pohledy, vizitky a tapety pracovní plochy

Malá rekapitulace roku 2008

Chcete prodávat e-booky, školení nebo jiný produkt či službu online a postrádáte vhodný nástroj? Udělejte s námi Krok vpřed s prodejním systémem SimpleShop a SLEVOU 40 % pro členy navolnenoze.cz (20 % pro ostatní fanoušky). SimpleShop vložíte na svůj web jednoduše jako formulář (viz příklad), nastavíte si notifikace, platební bránu, párování či fakturaci plateb a můžete hned začít prodávat! Provozovatelé si účtují rozumných 5 % z obratu (max. 1.500 Kč měsíčně), nicméně vy jej můžete mít na 18 měsíců ještě levněji. Sleva 20 % platí do konce roku 2018 při zadání promo kódu KROKVPRED při registraci a jste-li členy navolnenoze.cz, kód slevy 40 % najdete v členské sekci (po přihlášení). Krok vpřed >

P.S. pro webaře: Prodejní formulář je responzivní, vkládá se jako JS objekt a lze jej stylovat pomocí CSS. Systém podporuje DPH, EET i různá API pro e-mailing, fakturaci, platební brány, párování plateb atd. Nabízí plugin pro WordPress na placené sekce a vkládání formulářů. Podporuje cizí měny, jazyky i různé daňové režimy.

2005 – 2017 © Robert Vlach Mapa portálu ~ Ochrana soukromí ~ Sledování novinek Facebook Twitter LinkedIn YouTube SoundCloud RSS