Martin Žufánek v jednom z nových rozhovorů na DVTV mluví mj. o tom, jak důležité je pro něj v podnikání dobré jméno.
„Když přijedu do Prahy, tak se nedestiluje. My jsme si na začátku řekli, že na každé naší lahvi je jméno Žufánek, takže to znamená, že to opravdu musí vydestilovat Žufánek.“
Sledujte na YouTube:
Jak při investování nepřicházet o peníze? Přesně o tom bude mluvit uznávaná nezávislá investiční a majetková poradkyně Michala Janatová (CFA) na osvětovém webináři 25.8. od 19 hod. Přihlásit se můžete zdarma zde.
Webinář bude mít 60–90 minut a pokryje:
P.S. Webinář pořádá Michala ve spolupráci s naší sesterskou produkcí FreeMe zaměřenou na online vzdělávání.
„Za dva dny otvírám! Pojďte mě to naučit.“ Petra Střelecká a Adam Obrátil patří k nejlepším baristům v Česku a tak není divu, že se na ně řada začínajících gastro-podnikatelů obrací, aby jim ukázali, jak na to. Sami už roky v Brně vedou vyhlášenou kavárnu Industra Coffee, kde staví na zkušenostech z prestižních londýnských podniků i světových baristických soutěží.
Sledujte na našem podcastu a YouTube:
„Porovnávám věci podle toho, jak mě to bude bavit, rozvíjet a co to bude dělat. Jak to bude pomáhat lidem,“ popisuje Jindra Fáborský svůj pohled na podnikání v BYZNYScastu.
S moderátory Danem Tržilem a Jardou Vidímem mluvil o svých projektech, včetně Marketing Festivalu, i o tom, jak překonal loňskou pracovní krizi a přetavil ji ve zdroj nové energie — a třeba i konferenci Hack Your Way nebo kurz AI First.
„Inženýři nevěděli,“ glosuje nakladatel Tomáš Baránek ironicky svůj pocit z technologií, které se na nás valí. Používání AI přirovnává k ultrazpracovanému myšlení a předpovídá, že pravá lidská práce bude ceněna tím víc, čím méně se nám jí bude v běžném životě dostávat. Nejdelší rozhovor, jaký Tomáš coby zakladatel legendárního nakladatelství Melvil kdy poskytl, nabízí ojedinělý vhled do jeho vidění světa.
Sledujte na našem podcastu a YouTube:
Předávat zkušenosti nejlepších českých profesionálek a profesionálů — to nás nesmírně naplňuje a baví ❣️
Chcete se teď chvíli jen tak kochat?
Nakoukněte do zákulisí natáčení nového videokurzu se sýrařkou Markétou Menšíkovou z beskydské biofarmy Menšík o mistrovství výroby sýrů a jogurtů:
Markétiny sýry odebírají nejlepší místní restaurace, ale třeba i Pražský hrad, když chce zpestřit recepci regionálními lahůdkami. Farma získala ocenění Biopotravina roku, Živnostník roku a další.
Režii za naši produkci FreeMe vedl Jiří Vacek, který své kurzy rád uvádí hláškou: „Udělejte si konečně čas na to, co jste vždycky chtěli dělat“ — například vyrábět ty nejlepší jogurty a sýry široko daleko. Markétin kurz vydáme koncem léta.
Odebírejte nejdůležitější novinky ze světa podnikání na volné noze. Každý měsíc zdarma ve vašem emailu:
Ochrana soukromí: Váš email bude zachován v tajnosti a nebude nikdy nikomu poskytnut. Odběr můžete kdykoli ukončit pomocí odkazu na konci každé zprávy.
Ochrana soukromí: Váš email bude zachován v tajnosti a nebude nikdy nikomu poskytnut. Odběr můžete kdykoli ukončit pomocí odkazu na konci každé zprávy.