Na volné noze > Blog > Výroční zpráva 2011

Výroční zpráva 2011

11. 1. 2012, napsal Robert Vlach

Uplynulý rok byl pro portál Na volné noze přelomový, zejména díky úspěchu v soutěži Živnostník roku. Letošní novinkou budou setkání v Praze, Brně a Ostravě.

Při ohlédnutí zpět šlo o mimořádně nabitých 12 měsíců. Zde je přehled toho podstatného, co se kolem naší profesní komunity událo:

Jsem na volné noze i v roce 2012

Nová setkání v Praze, Brně a Ostravě

Horkou letošní novinkou jsou setkání pro nezávislé profesionály v Praze, Brně a Ostravě. První kolo proběhne letos v lednu; další pak budou následovat podle ohlasů účastníků. Hlavní cíle této nové iniciativy na způsob think-tanku jsou následující:

Pozvánky na setkání dostali pouze profesionálové registrovaní v našem katalogu a účastníci našich školení. Chtěli bychom vytvořit privátní prostor, ve kterém budeme moci otevřeně diskutovat o profesním podnikání. Zájem předčil naše očekávání — polovina kapacity setkání se zaplnila již během prvních 2 dní. Tak držte palce, ať nám to v tom roce 2012 vyjde!

Chcete prodávat e-booky, školení nebo jiný produkt či službu online a postrádáte vhodný nástroj? Udělejte s námi Krok vpřed s prodejním systémem SimpleShop a SLEVOU 40 % pro členy navolnenoze.cz (20 % pro ostatní fanoušky). SimpleShop vložíte na svůj web jednoduše jako formulář (viz příklad), nastavíte si notifikace, platební bránu, párování či fakturaci plateb a můžete hned začít prodávat! Provozovatelé si účtují rozumných 5 % z obratu (max. 1.500 Kč měsíčně), nicméně vy jej můžete mít na 18 měsíců ještě levněji. Sleva 20 % platí do konce roku 2018 při zadání promo kódu KROKVPRED při registraci a jste-li členy navolnenoze.cz, kód slevy 40 % najdete v členské sekci (po přihlášení). Krok vpřed >

P.S. pro webaře: Prodejní formulář je responzivní, vkládá se jako JS objekt a lze jej stylovat pomocí CSS. Systém podporuje DPH, EET i různá API pro e-mailing, fakturaci, platební brány, párování plateb atd. Nabízí plugin pro WordPress na placené sekce a vkládání formulářů. Podporuje cizí měny, jazyky i různé daňové režimy.

2005 – 2017 © Robert Vlach Mapa portálu ~ Ochrana soukromí ~ Sledování novinek Facebook Twitter LinkedIn YouTube SoundCloud RSS