Jana Voráčková

webdesignérka a copywriterka

Status: k vašim službám Působnost: celá ČR

Jsem webdesignérka se 7 lety zkušeností, specializující se na tvorbu moderních a responzivních webových stránek. Mým cílem je spojit atraktivní design s maximální funkčností, aby vaše webové stránky nejen skvěle vypadaly, ale také efektivně plnily svůj účel.

  • Webdesign – Navrhuji design webových stránek, který kombinuje estetiku s funkčností. Mým cílem je vytvořit vizuálně atraktivní a intuitivně ovladatelný web, který bude reflektovat vaši značku a cíle. Navrhuji vizuálně přitažlivé weby, které zaujmou a zároveň zajistí intuitivní uživatelskou zkušenost. Každý design je přizpůsoben vašim potřebám a cílové skupině.
  • Tvorba a vývoj webových stránek – Specializuji se na platformy Wix, Webflow a Framer, které umožňují snadnou správu webu i bez technických znalostí. Ať už potřebujete jednoduchou stránku nebo složitější webovou prezentaci, nabízím řešení na míru, která splní vaše potřeby.
  • Tvorba obsahu a copywriting – Nabízím služby copywritingu a tvorby obsahu pro vaše webové stránky. Vytvářím texty, které jsou nejen informativní, ale také přesvědčivé a přizpůsobené vašim zákazníkům.

Jsem perfekcionistka a mým cílem je maximální spokojenost každého klienta. Ať už jste živnostník, malá firma nebo větší společnost, přistupuji k vašim projektům s maximální péčí a profesionálním přístupem.

Ukázky fotografií

Web design na míru Gartenwerk web design Coffee bean web design Horský vůdce aspirant web design
Jana Voráčková
Logo či doplňková grafika

Kontakty

Jana Voráčková
Smetanova 554
Žirovnice (Kraj Vysočina)
394 68

Doporučení
z první ruky

Celkově bych chtěl vyjádřit své uznání Janě za její profesionální a kvalitní práci. Design webových stránek je skvělý! Stránky jsou přehledné a moderní. Navigace je intuitivní, což usnadňuje orientaci i pro nové zákazníky. Poradila si i s německou verzí. Těším se na další spolupráci!

Jan Matuš