Ukázky práce

Kateřina Fragnerová — poradce v gastronomii a ekonomice hotelových a restauračních provozů


Zobrazuji všech 24 náhledů ve 4 oddílech


Naše toustárna

Gastronomický a ekonomický koncept pro podnik Naše toustárna Lákavá nabídka lahůdek v podniku Naše toustárna Čerstvé pečivo | Naše toustárna

Penzion Dvorce

Celková koncepce pro penzion Dvorce Gastronomický a ekonomický koncept pro penzion Dvorce Návrh interiéru penzionu Dvorce Útulné prostředí na terasách nad rybníkem | penzion Dvorce

Penzion Zeeman

Gastronomický a ekonomický koncept pro penzion Zeeman Gastronomický a ekonomický koncept pro penzion Zeeman Návrh podkrovní ložnice v penzionu Zeeman

Recepty Kateřiny Fragnerové z webu Jakvonítymián.cz

Parmazánová remuláda | recept Jak voní tymián Parmazánové tyčky s medem a česnekem | recept Jak voní tymián Nedělní dort s jahodami | recept Jak voní tymián Nedělní máslové houstičky od Josefa | recept Jak voní tymián Ochucená máslíčka | recept Jak voní tymián Josefův domácí chléb | recept Jak voní tymián Špagety s ořechovým pestem a sušenými rajčaty | recept Jak voní tymián Tofu s pečenou cibulkou, karotkou, kapustovými listy a žitným chlebem | recept Jak voní tymián Švestková omáčka | recept Jak voní tymián Posypka na salát nebo chroupání na letní párty | recept Jak voní tymián Hráškový humus | recept Jak voní tymián Smoothies | recept Jak voní tymián Crumble – křupkatá drobenka | recept Jak voní tymián Domácí citronová limonáda | recept Jak voní tymián

Kateřina FragnerováKateřina Fragnerová

poradce v gastronomii a ekonomice hotelových a restauračních provozů — Návrh konceptu pro hotely a restaurace, který přinese spokojené a vracející se hosty, výkonný personál a zvýšení tržeb. Poradenství s provozem a ekonomikou začínajících i zavedených podniků. 20 let praxe a elitní reference: TV Prima, zámek Jemniště aj.

Status: k vašim službám 11 doporučení
Mobil: 602 376 030 Email: katerina@jakvonitymian.cz Web: www.jakvonitymian.cz
Místo: Bílkovice (Středočeský kraj) Působnost: celá ČR