Kateřina Fragnerová

poradce v gastronomii a ekonomice hotelových a restauračních provozů

Status: k vašim službám Působnost: celá ČR

Pomohu vám s provozem a ekonomikou vašeho hotelu, rodinného penzionu, pekárny, kavárny, bistra. Navrhnu smysluplný koncept, který vám přinese spokojené a vracející se hosty, personál bude bavit pro vás pracovat a váš byznys poběží hladce. Ráda oživuji jedinečná místa k setkávání a s citem navrhuji prostředí, kde se lidé cítí dobře.

Poradím vám na základě 20leté praxe a zkušeností z mnoha projektů. Mám za sebou takové projekty jako je celková koncepce Antonínova pekařství, rukodělné pekárny Pec nám spadla nebo Naší toustárny, spolupráci s majiteli zámku Jemniště, panství Bechyně, penzionu Dvorce a řady dalších viz reference níže.

  • Poradenství pro začínající projekty
    • proberu s vámi vaše časové a finanční možnosti a postavíme bezpečnou koncepci projektu
    • pomohu s výběrem kuchyňské, barové technologie a hotelového vybavení přesně pro váš provoz; vyberu nejlepší dodavatele a dojednáme ty nejlepší podmínky
    • navrhnu ceny ubytování, pobytové balíčky a rezervační systémy
    • pomohu vybrat a zaškolit personál, nastavím pravidla provozu pro zaměstnance a naučím je komunikovat s hosty
    • připravím projekt ke konzultacím a ke schválení na hygienické stanici
    • připravím receptury a kalkulace tak, aby podpořily celkový koncept a ekonomiku provozu a hosty i personál bavily
    • od začátku budu myslet na provozní náklady
  • Poradenství pro zvýšení tržeb běžících projektů
    • najdu slabá místa, změním zaběhlé stereotypy, pozměním koncepci, přepracuji nabídky tak, abyste minimalizovali náklady, ale udrželi maximální kvalitu
    • motivace personálu – stanu se supervizorem vašeho provozu a poradím, co všechno můžete zlepšit, aby byli vaši zaměstnanci spokojenější a výkonnější
    • další oblasti spolupráce – příprava na EET, nastavení kontrolních systémů, zvýšení důvěry a spokojenosti hostů, gastronomické novinky, receptury pokrmů, báječná zdravá, vegetariánská, veganská, bezlepková jídla

Motto: Každý den je pro mne jako desert.

Baví mě vytvářet místa, kde se lidé cítí šťastní, ať už díky dobrému jídlu, vzájemným setkáním nebo jen nadechnutím a nabíráním nových sil. Mám štěstí na klienty s dobrými nápady, velkým srdcem a chutí tvořit. Provozuji web Jak voní tymián, kde se mj. dělím o své nejlepší recepty.

Rozhovor pro Na volné noze TV

Vybrané projekty a reference

Kateřina Fragnerová
Logo či doplňková grafika

Kontakty

Kateřina Fragnerová
Jak voní tymián s.r.o.
Moravsko 5
Bílkovice (Středočeský kraj)
257 26
Mobil:602 376 030
Email:katerina@jakvonitymian.cz
Web:www.jakvonitymian.cz
Facebook:jakvonitymian
IČ:06194869
DIČ:CZ06194869

Doporučení
z první ruky

Je tomu přesně dva roky, kdy jsme se s Kateřinou poprvé setkaly. Bylo to v době, kdy jsem zvažovala možnosti, jak podnik posunout dál a věděla jsem, že potřebuji odbornou pomoc. Měla jsem na starosti dvě malé děti, penzion s 60 lůžky a restauraci se 70 místy. Penzion a restauraci provozuji od roku 2011. Restaurace dlouhá léta přede mnou nefungovala a penzion běžel pouze v letních měsících. Za čtyři roky se mi podařilo restauraci a penzion otevřít od května do září. Kateřina dostala za úkol prodloužit sezonu od března do prosince, nastavit cenovou politiku penzionu a restaurace, najít dobrý personál, sestavit jídelní lístky a najít pro provoz vhodný rezervační a restaurační systém, který by mi dopřál čas pro moji rodinu. Během dvou let se pro mě Káťa stala výbornou učitelkou a poradkyní. Stala se mi oporou v těžkých chvílích a vždy při mně stála. Nejvíce u ní oceňuji, že mě nekritizuje a vždy vyzdvihne věci, které se podařily a které mě ženou kupředu. V současně chvíli má penzion 70 lůžek a restaurace kapacitu v letních měsících 100 míst. Náš penzion je vyhledávaný nejen pro rodinné dovolené, ale také pro svatební hostiny, školení a firemní akce a těší se velké oblibě. Na tomto má velký podíl Kateřina Fragnerová, za což jí velmi děkuji. Za poslední dva roky je ona moje nejlepší investice do podniku. Spolupráci s ní doporučuji každému, kdo svoji práci miluje a přeje si fungující a prosperující podnik. Spolupráce s Káťou má smysl, když jí budete důvěřovat a o věcech s ní diskutovat, tehdy vám dokáže pomoct. Naše spolupráce na podzim končí, protože Káťa svůj úkol splnila. Vím, že mi zůstane 100 km ode mne někdo, komu mohu s důvěrou zavolat a požádat kdykoliv o pomoc! Děkuji, Káťo za vše dobré, co jsi mi dala.

Anna Habersbergerová

majitelka penzionu a restaurace Dvorce