Pomohu vám s provozem a ekonomikou vašeho hotelu, rodinného penzionu, pekárny, kavárny, bistra. Navrhnu smysluplný koncept, který vám přinese spokojené a vracející se hosty, personál bude bavit pro vás pracovat a váš byznys poběží hladce. Ráda oživuji jedinečná místa k setkávání a s citem navrhuji prostředí, kde se lidé cítí dobře.
Poradím vám na základě 20leté praxe a zkušeností z mnoha projektů. Mám za sebou takové projekty jako je celková koncepce Antonínova pekařství, rukodělné pekárny Pec nám spadla nebo Naší toustárny, spolupráci s majiteli zámku Jemniště, panství Bechyně, penzionu Dvorce a řady dalších viz reference níže.
Motto: Každý den je pro mne jako desert.
Baví mě vytvářet místa, kde se lidé cítí šťastní, ať už díky dobrému jídlu, vzájemným setkáním nebo jen nadechnutím a nabíráním nových sil. Mám štěstí na klienty s dobrými nápady, velkým srdcem a chutí tvořit. Provozuji web Jak voní tymián, kde se mj. dělím o své nejlepší recepty.
Mobil: | 602 376 030 |
---|---|
Email: | katerina@jakvonitymian.cz |
Web: | www.jakvonitymian.cz |
Facebook: | jakvonitymian |
IČ: | 06194869 |
DIČ: | CZ06194869 |
V přítomnosti Tety Kateřiny se cítíme jako na rodinném obědě. Je to člověk, ke kterému se chodíme radovat, křičet i brečet a odcházíme od něj s úsměvem. Je pro nás „místem“ kde se potkávají všechny naše toustí individuality a originality… a přes všechny jejich rozdílnosti má Kateřina dar z nás utvářet jeden úžasně funkční toustárenský celek. V životě již ochutnala nejspíš všechny druhy chleba, ale ten, který ji vždy na tuty potěší, je 100% žitný. A když k němu dostane naše trhané maso, bývá tuze blažená. Tvarohový šuplík s meruňkami z ní pak dělá tu nejspokojenější bytost v Holešovicích.