Na volné noze - portál nezávislých profesionálů


Na volné noze > Katalog > Kateřina Fragnerová

Kateřina Fragnerová

poradce v gastronomii a ekonomice hotelových a restauračních provozů

Kateřina Fragnerová
Kateřina Fragnerová - logo

Pomohu vám s provozem a ekonomikou vašeho hotelu, rodinného penzionu, pekárny, kavárny, bistra. Navrhnu smysluplný koncept, který vám přinese spokojené a vracející se hosty, personál bude bavit pro vás pracovat a váš byznys poběží hladce. Ráda oživuji jedinečná místa k setkávání a s citem navrhuji prostředí, kde se lidé cítí dobře.

Poradím vám na základě 20leté praxe a zkušeností z mnoha projektů. Mám za sebou takové projekty jako je celková koncepce Antonínova pekařství, rukodělné pekárny Pec nám spadla nebo Naší toustárny, spolupráci s majiteli zámku Jemniště, panství Bechyně, penzionu Dvorce a řady dalších viz reference níže.

  • Poradenství pro začínající projekty
    • proberu s vámi vaše časové a finanční možnosti a postavíme bezpečnou koncepci projektu
    • pomohu s výběrem kuchyňské, barové technologie a hotelového vybavení přesně pro váš provoz; vyberu nejlepší dodavatele a dojednáme ty nejlepší podmínky
    • navrhnu ceny ubytování, pobytové balíčky a rezervační systémy
    • pomohu vybrat a zaškolit personál, nastavím pravidla provozu pro zaměstnance a naučím je komunikovat s hosty
    • připravím projekt ke konzultacím a ke schválení na hygienické stanici
    • připravím receptury a kalkulace tak, aby podpořily celkový koncept a ekonomiku provozu a hosty i personál bavily
    • od začátku budu myslet na provozní náklady
  • Poradenství pro zvýšení tržeb běžících projektů
    • najdu slabá místa, změním zaběhlé stereotypy, pozměním koncepci, přepracuji nabídky tak, abyste minimalizovali náklady, ale udrželi maximální kvalitu
    • motivace personálu – stanu se supervizorem vašeho provozu a poradím, co všechno můžete zlepšit, aby byli vaši zaměstnanci spokojenější a výkonnější
    • další oblasti spolupráce – příprava na EET, nastavení kontrolních systémů, zvýšení důvěry a spokojenosti hostů, gastronomické novinky, receptury pokrmů, báječná zdravá, vegetariánská, veganská, bezlepková jídla

Motto: Každý den je pro mne jako desert.

Baví mě vytvářet místa, kde se lidé cítí šťastní, ať už díky dobrému jídlu, vzájemným setkáním nebo jen nadechnutím a nabíráním nových sil. Mám štěstí na klienty s dobrými nápady, velkým srdcem a chutí tvořit. Provozuji web Jak voní tymián, kde se mj. dělím o své nejlepší recepty.

Ukázky práce:

Gastronomický a ekonomický koncept pro podnik Naše toustárnaGastronomický a ekonomický koncept pro penzion DvorceÚtulné prostředí na terasách nad rybníkem | penzion DvorceParmazánová remuláda | recept Jak voní tymiánParmazánové tyčky s medem a česnekem | recept Jak voní tymián
Zobrazit všech 24 náhledů této galerie >

Status:

k vašim službám

Působnost:

celá ČR

Kategorie katalogu:

Rozhovor pro Na volné noze TV

Vybrané projekty a reference

Kontaktní informace

Kateřina Fragnerová
Jak voní tymián s.r.o.
Moravsko 5
Bílkovice (Středočeský kraj)
257 26
Mobil:602 376 030
Email:katerina@jakvonitymian.cz
Web:www.jakvonitymian.cz
Facebook:Facebook jakvonitymian
:06194869
DIČ:CZ06194869

Doporučení z první ruky

Kateřinu jsem poznala dva a půl roku před tím, než jsem našla správné místo pro můj současný projekt. Tehdy jsem si myslela, že otevřu kavárnu, vše v ní budu dělat sama a budu šťastná ze splnění svého snu. Kateřinu jsem si našla na internetu a chtěla „jen poradit jak na předpisy“. Ona ochotně prohlédla můj zamýšlený prostor a při naší první schůzce mi ho rozmluvila. Tehdy se mi zhroutil svět! Dnes vím, že mi tím zachránila všechny moje peníze a nejspíš i klidný spánek a rodinu. Došlo mi, že moje představy byly naivní. A tak jsme byly víc než dva roky ve spojení, mezitím jsem k ní získala obrovskou důvěru a začala naslouchat všem jejím doporučením. Prošla se mnou prostory napříč Prahou, a když už se mi zdálo, že nikdy nekývne na žádné místo, přišly jsme na Prosek a stačil téměř jediný pohled, abychom obě věděly, že to je to pravé místo pro můj sen. Moje představy se díky Kateřině od první myšlenky na kavárnu posunuly jiným směrem, a proto jsem na začátku roku 2019 začala budovat malou rukodělnou pekárnu s kavárnou a bistrem, kterou jsem 6. 3. 2019 otevřela. Kateřina mi stála po boku od první chvíle a přes její nabitý diář našla vždy prostor pro vše potřebné, často na úkor svého pohodlí. Konzultovaly jsme vše: řízení s úřady, stavbu příček, výběr výmalby i personálu. Kompletně postavila nabídku sortimentu s recepturami, pomohla mi s tvorbou kalkulací, doporučila pokladní systém a pomohla vybrat skvělé dodavatele. V současné chvíli, na počátku roku 2020, mám velmi dobře se rozjíždějící podnik a jsem šťastná, že dál stojí při mně. Spolupráci s ní mohu vřele doporučit.
Mirka Zrostlíková
majitelka rukodělné pekárny Pec nám spadla

2005 – 2021 © Robert Vlach Mapa portálu ~ Ochrana soukromí ~ Sledování novinek Facebook LinkedIn Twitter Instagram YouTube SoundCloud RSS