Na volné noze - portál nezávislých profesionálů


Na volné noze > Katalog > Kateřina Fragnerová

Kateřina Fragnerová

poradce v gastronomii a ekonomice hotelových a restauračních provozů

Kateřina Fragnerová
Kateřina Fragnerová - logo

Pomohu vám s provozem a ekonomikou vašeho hotelu, restaurace, kavárny, bistra… Navrhnu smysluplný koncept, který vám přinese spokojené a vracející se hosty, personál bude bavit pro vás pracovat a váš byznys poběží hladce. Ráda oživuji jedinečná místa k setkávání a s citem navrhuji prostředí, kde je lidem dobře.

Poradím vám na základě 20leté praxe a lásky k poctivému jídlu. Mám za sebou takové projekty, jako Mňam aneb Prima vařečka pro TV Prima, gastronomický provoz na zámku Jemniště, celkové koncepce a recepty pro Antonínovo pekařství, Naši toustárnupenzion Dvorce, viz reference níže.

  • Poradenství pro začínající projekty
    • proberu s vámi vaše možnosti a postavíme koncepci projektu
    • pomohu s výběrem kuchyňské, barové technologie a hotelového vybavení přesně pro váš provoz; vyberu nejlepší dodavatele a dojednám ty nejlepší podmínky
    • navrhnu jídelní a nápojové lístky, ceny ubytování, pobytové balíčky a rezervační systémy
    • pomohu vybrat a zaškolit personál, nastavím pravidla provozu pro zaměstnance a naučím je komunikovat s hosty
    • připravím projekt ke konzultacím a ke schválení na hygienické stanici
  • Poradenství pro zvýšení tržeb běžících projektů – najdu slabá místa, změním zaběhlé stereotypy, pozměním koncepci, přepracuji nabídky tak, abyste minimalizovali náklady, ale udrželi maximální kvalitu
  • Motivace personálu – stanu se supervizorem vašeho provozu a poradím, co všechno můžete zlepšit, aby byli vaši zaměstnanci spokojenější a výkonnější
  • Další oblasti spolupráce – vytvoření systému kritických bodů HACCP, příprava na EET, nastavení kontrolních systémů, zvýšení důvěry a spokojenosti hostů, gastronomické novinky, receptury pokrmů, báječná zdravá, vegetariánská, veganská, bezlepková jídla

Motto: Každý den je pro mne jako desert; myslím, že dobrá sušenka rozzáří i nejtemnější den.

Už jako malá jsem milovala vůni bylin na zahradě a zůstalo mi to dodnes. Baví mě vytvářet místa, kde se lidé cítí šťastní, ať už díky dobrému jídlu, vzájemným setkáním nebo jen oddechnutím a nabráním nových sil. Mám štěstí na klienty s dobrými nápady, velkým srdcem a chutí tvořit. Provozuji web Jak voní tymián, kde se mj. dělím o své nejlepší recepty.

Ukázky práce:

Gastronomický a ekonomický koncept pro podnik Naše toustárnaGastronomický a ekonomický koncept pro penzion DvorceÚtulné prostředí na terasách nad rybníkem | penzion DvorceParmazánová remuláda | recept Jak voní tymiánParmazánové tyčky s medem a česnekem | recept Jak voní tymián
Zobrazit všech 24 náhledů této galerie >

Status:

k vašim službám

Působnost:

celá ČR

Kategorie katalogu:

Vybrané projekty a reference

  • Mňam aneb Prima vařečka – developer prvního českého cooking show v TV Prima, dramaturg a autor jeho receptů, moderátor v denním cyklu, 1998–2000
  • cooking show v Top TV – scénář, recepty a realizace pilotních dílů (2004–2005)
  • Tučňák, Kuchyně labužníka, Apetit, Marianne – autorská gastronomická činnost v print médiích
  • Naše toustárna – celková koncepce a recepty (2015–dosud)
  • penzion Dvorce – celková koncepce a recepty (2015–dosud)
  • penzion Zeeman – konzultant provozu (2010–dosud)
  • Antonínovo pekařství – developer a konzultant provozu (2013–2015)
  • Fresh cantina Cordeus – konzultant provozu (2015–dosud)
  • zámek Jemniště – konzultant restauračního provozu (2014–2016, 2006–2008)
  • Oáza Maříž – konzultant restauračního provozu (2007–2008)
  • hotel Brejlov – konzultant provozu (2008–2014)
  • Parkhotel Český Šternberk – konzultant provozu (2008–2014)
  • Hotel Týnec – konzultant provozu (2008–2014)
  • restaurace U Salzmannů – konzultant a developer restauračního provozu (2004–2005)
  • hotel U Zlatého lva – developer gastronomické sekce a hotelového provozu (2003–2004)
  • Botanicus – gastronomický rozvoj produktů, včetně tematizovaných jídelníčků (1999–2001)
  • kavárna Divadla Ypsilon – manažer (1996–2007)

Kontaktní informace

Kateřina Fragnerová
Jak voní tymián s.r.o.
Moravsko 5
Bílkovice (Středočeský kraj)
257 26
Mobil:602 376 030
Email:katerina@jakvonitymian.cz
Web:www.jakvonitymian.cz
Facebook:Facebook jakvonitymian
:06194869

Doporučení z první ruky

S Kateřinou Fragnerovou jsem se potkala v době, kdy jsem hledala řešení pro malý provoz pekařství. Věděla jsem, že již nějaké úspěšné projekty tvořila. Na vyžádání přijela, překvapila mě rázná, ale zároveň milá žena, která dělá to co ji baví a dokáže poradit. Vážím si jí pro upřímnost, profesionální jednání a zároveň lidský přístup. I nyní se na ni obracím, když potřebuji poradit ohledně prostoru či konzultace prodeje výrobků.
Marcela Soukupová
Koláčové Dobroty

2005 – 2018 © Robert Vlach Mapa portálu ~ Ochrana soukromí ~ Sledování novinek Facebook Twitter LinkedIn YouTube SoundCloud RSS