poradce v gastronomii a ekonomice hotelových a restauračních provozů
Pomohu vám s provozem a ekonomikou vašeho hotelu, rodinného penzionu, pekárny, kavárny, bistra. Navrhnu smysluplný koncept, který vám přinese spokojené a vracející se hosty, personál bude bavit pro vás pracovat a váš byznys poběží hladce. Ráda oživuji jedinečná místa k setkávání a s citem navrhuji prostředí, kde se lidé cítí dobře.
Poradím vám na základě 20leté praxe a zkušeností z mnoha projektů. Mám za sebou takové projekty jako je celková koncepce Antonínova pekařství, rukodělné pekárny Pec nám spadla nebo Naší toustárny, spolupráci s majiteli zámku Jemniště, panství Bechyně, penzionu Dvorce a řady dalších viz reference níže.
Poradenství pro začínající projekty
proberu s vámi vaše časové a finanční možnosti a postavíme bezpečnou koncepci projektu
pomohu s výběrem kuchyňské, barové technologie a hotelového vybavení přesně pro váš provoz; vyberu nejlepší dodavatele a dojednáme ty nejlepší podmínky
navrhnu ceny ubytování, pobytové balíčky a rezervační systémy
pomohu vybrat a zaškolit personál, nastavím pravidla provozu pro zaměstnance a naučím je komunikovat s hosty
připravím projekt ke konzultacím a ke schválení na hygienické stanici
připravím receptury a kalkulace tak, aby podpořily celkový koncept a ekonomiku provozu a hosty i personál bavily
od začátku budu myslet na provozní náklady
Poradenství pro zvýšení tržeb běžících projektů
najdu slabá místa, změním zaběhlé stereotypy, pozměním koncepci, přepracuji nabídky tak, abyste minimalizovali náklady, ale udrželi maximální kvalitu
motivace personálu – stanu se supervizorem vašeho provozu a poradím, co všechno můžete zlepšit, aby byli vaši zaměstnanci spokojenější a výkonnější
další oblasti spolupráce – příprava na EET, nastavení kontrolních systémů, zvýšení důvěry a spokojenosti hostů, gastronomické novinky, receptury pokrmů, báječná zdravá, vegetariánská, veganská, bezlepková jídla
Motto:Každý den je pro mne jako desert.
Baví mě vytvářet místa, kde se lidé cítí šťastní, ať už díky dobrému jídlu, vzájemným setkáním nebo jen nadechnutím a nabíráním nových sil. Mám štěstí na klienty s dobrými nápady, velkým srdcem a chutí tvořit. Provozuji web Jak voní tymián, kde se mj. dělím o své nejlepší recepty.
Kateřinu jsem poznala dva a půl roku před tím, než jsem našla správné místo pro můj současný projekt. Tehdy jsem si myslela, že otevřu kavárnu, vše v ní budu dělat sama a budu šťastná ze splnění svého snu. Kateřinu jsem si našla na internetu a chtěla „jen poradit jak na předpisy“. Ona ochotně prohlédla můj zamýšlený prostor a při naší první schůzce mi ho rozmluvila. Tehdy se mi zhroutil svět! Dnes vím, že mi tím zachránila všechny moje peníze a nejspíš i klidný spánek a rodinu. Došlo mi, že moje představy byly naivní. A tak jsme byly víc než dva roky ve spojení, mezitím jsem k ní získala obrovskou důvěru a začala naslouchat všem jejím doporučením. Prošla se mnou prostory napříč Prahou, a když už se mi zdálo, že nikdy nekývne na žádné místo, přišly jsme na Prosek a stačil téměř jediný pohled, abychom obě věděly, že to je to pravé místo pro můj sen. Moje představy se díky Kateřině od první myšlenky na kavárnu posunuly jiným směrem, a proto jsem na začátku roku 2019 začala budovat malou rukodělnou pekárnu s kavárnou a bistrem, kterou jsem 6. 3. 2019 otevřela. Kateřina mi stála po boku od první chvíle a přes její nabitý diář našla vždy prostor pro vše potřebné, často na úkor svého pohodlí. Konzultovaly jsme vše: řízení s úřady, stavbu příček, výběr výmalby i personálu. Kompletně postavila nabídku sortimentu s recepturami, pomohla mi s tvorbou kalkulací, doporučila pokladní systém a pomohla vybrat skvělé dodavatele. V současné chvíli, na počátku roku 2020, mám velmi dobře se rozjíždějící podnik a jsem šťastná, že dál stojí při mně. Spolupráci s ní mohu vřele doporučit.