Na volné noze - portál nezávislých profesionálů


Na volné noze > Katalog > Kateřina Fragnerová

Kateřina Fragnerová

poradce v gastronomii a ekonomice hotelových a restauračních provozů

Kateřina Fragnerová
Kateřina Fragnerová - logo

Pomohu vám s provozem a ekonomikou vašeho hotelu, rodinného penzionu, pekárny, kavárny, bistra. Navrhnu smysluplný koncept, který vám přinese spokojené a vracející se hosty, personál bude bavit pro vás pracovat a váš byznys poběží hladce. Ráda oživuji jedinečná místa k setkávání a s citem navrhuji prostředí, kde se lidé cítí dobře.

Poradím vám na základě 20leté praxe a zkušeností z mnoha projektů. Mám za sebou takové projekty jako je celková koncepce Antonínova pekařství, rukodělné pekárny Pec nám spadla nebo Naší toustárny, spolupráci s majiteli zámku Jemniště, panství Bechyně, penzionu Dvorce a řady dalších viz reference níže.

  • Poradenství pro začínající projekty
    • proberu s vámi vaše časové a finanční možnosti a postavíme bezpečnou koncepci projektu
    • pomohu s výběrem kuchyňské, barové technologie a hotelového vybavení přesně pro váš provoz; vyberu nejlepší dodavatele a dojednáme ty nejlepší podmínky
    • navrhnu ceny ubytování, pobytové balíčky a rezervační systémy
    • pomohu vybrat a zaškolit personál, nastavím pravidla provozu pro zaměstnance a naučím je komunikovat s hosty
    • připravím projekt ke konzultacím a ke schválení na hygienické stanici
    • připravím receptury a kalkulace tak, aby podpořily celkový koncept a ekonomiku provozu a hosty i personál bavily
    • od začátku budu myslet na provozní náklady
  • Poradenství pro zvýšení tržeb běžících projektů
    • najdu slabá místa, změním zaběhlé stereotypy, pozměním koncepci, přepracuji nabídky tak, abyste minimalizovali náklady, ale udrželi maximální kvalitu
    • motivace personálu – stanu se supervizorem vašeho provozu a poradím, co všechno můžete zlepšit, aby byli vaši zaměstnanci spokojenější a výkonnější
    • další oblasti spolupráce – příprava na EET, nastavení kontrolních systémů, zvýšení důvěry a spokojenosti hostů, gastronomické novinky, receptury pokrmů, báječná zdravá, vegetariánská, veganská, bezlepková jídla

Motto: Každý den je pro mne jako desert.

Baví mě vytvářet místa, kde se lidé cítí šťastní, ať už díky dobrému jídlu, vzájemným setkáním nebo jen nadechnutím a nabíráním nových sil. Mám štěstí na klienty s dobrými nápady, velkým srdcem a chutí tvořit. Provozuji web Jak voní tymián, kde se mj. dělím o své nejlepší recepty.

Ukázky práce:

Gastronomický a ekonomický koncept pro podnik Naše toustárnaGastronomický a ekonomický koncept pro penzion DvorceÚtulné prostředí na terasách nad rybníkem | penzion DvorceParmazánová remuláda | recept Jak voní tymiánParmazánové tyčky s medem a česnekem | recept Jak voní tymián
Zobrazit všech 24 náhledů této galerie >

Status:

k vašim službám

Působnost:

celá ČR

Kategorie katalogu:

Rozhovor pro Na volné noze TV

Vybrané projekty a reference

Kontaktní informace

Kateřina Fragnerová
Jak voní tymián s.r.o.
Moravsko 5
Bílkovice (Středočeský kraj)
257 26
Mobil:602 376 030
Email:katerina@jakvonitymian.cz
Web:www.jakvonitymian.cz
Facebook:Facebook jakvonitymian
:06194869
DIČ:CZ06194869

Doporučení z první ruky

S Kateřinou jsme se poznaly v době, kdy nám obchod v našich ubytovacích zařízeních a restauracích stagnoval. Stále jsem ale byla přesvědčená o tom, že to zvládneme sami a že nepotřebujeme nikoho cizího, kdo by nám radil. Na první naši schůzku jsem šla značně kriticky naladěná. Aniž bych to tušila, rychle jsem pochopila, že ji potřebujeme jako sůl, protože „přes všechny stromy jsme přestali vidět les“. Velice rychle se stala nepostradatelnou součástí našeho týmu. Je zkušená, praktická, racionální, obětavá, nezištně myslící a soustředěná profesionálka. Ne vždy se její tah na branku líbí našim zaměstnancům, nicméně se vždy podařilo najít cestu, jak je přesvědčit o tom, aby udělali ten extra krok vpřed pro dobro firmy, ale hlavně pro dobro jich samotných. Její přirozený smysl pro obchod, neustálé ziskové uvažování, neúnavná energie a trpělivost je strhující. Nenechá se unést malichernostmi z každodenního provozu, a i přes tlak a stres, který je na ni vyvíjený, tak neztrácí zdravý selský rozum a nadhled nad celkovou situací. Káťa je univerzální člověk, který se dokáže vžít do jakékoli možné problematiky, zanalyzuje každý ekonomický výstup a promění ho v praktický zlepšovák. Za poslední dva roky nám značně pomohla v personální oblasti, při tvorbě nové strategie našeho gastro oddělení, s nastavením nových pracovních postupů a s implementací nových softwarů. Díky tomu jsme ušetřili čas a energii našich zaměstnanců, které bylo možné přesměrovat na obchod a cross-selling. Pokud zvažujete spolupráci s Káťou, přestaňte zvažovat, zvedněte telefon a zkuste si s ní domluvit termín v jejím náročném kalendáři. Stojí to za to.
Nicole Šťávová, MA
majitelka Panství Bechyně s. r. o.

2005 – 2020 © Robert Vlach Mapa portálu ~ Ochrana soukromí ~ Sledování novinek Facebook LinkedIn Twitter Instagram YouTube SoundCloud RSS