Parmazánové tyčky s medem a česnekem | recept Jak voní tymián

http://www.jakvonitymian.cz/parmazanove-tycky-s-medem-a-cesnekem

Parmazánové tyčky s medem a česnekem | recept Jak voní tymián
PředchozíNávrh podkrovní ložnice v penzionu ZeemanParmazánová remuláda | recept Jak voní tymiánParmazánové tyčky s medem a česnekem | recept Jak voní tymiánNedělní dort s jahodami | recept Jak voní tymiánNedělní máslové houstičky od Josefa | recept Jak voní tymiánDalší
(položka 12 z 24)

Kateřina FragnerováKateřina Fragnerová

poradce v gastronomii a ekonomice hotelových a restauračních provozů — Návrh konceptu pro hotely a restaurace, který přinese spokojené a vracející se hosty, výkonný personál a zvýšení tržeb. Poradenství s provozem a ekonomikou začínajících i zavedených podniků. 20 let praxe a elitní reference: TV Prima, zámek Jemniště aj.

Status: k vašim službám 11 doporučení
Mobil: 602 376 030 Email: katerina@jakvonitymian.cz Web: www.jakvonitymian.cz
Místo: Bílkovice (Středočeský kraj) Působnost: celá ČR