Gastronomický a ekonomický koncept pro penzion Zeeman

Gastronomický a ekonomický koncept pro penzion Zeeman
PředchozíÚtulné prostředí na terasách nad rybníkem | penzion DvorceGastronomický a ekonomický koncept pro penzion ZeemanGastronomický a ekonomický koncept pro penzion ZeemanNávrh podkrovní ložnice v penzionu ZeemanParmazánová remuláda | recept Jak voní tymiánDalší
(položka 9 z 24)

Kateřina FragnerováKateřina Fragnerová

poradce v gastronomii a ekonomice hotelových a restauračních provozů — Návrh konceptu pro hotely a restaurace, který přinese spokojené a vracející se hosty, výkonný personál a zvýšení tržeb. Poradenství s provozem a ekonomikou začínajících i zavedených podniků. 20 let praxe a elitní reference: TV Prima, zámek Jemniště aj.

Status: k vašim službám 11 doporučení
Mobil: 602 376 030 Email: katerina@jakvonitymian.cz Web: www.jakvonitymian.cz
Místo: Bílkovice (Středočeský kraj) Působnost: celá ČR