Švestková omáčka | recept Jak voní tymián

http://www.jakvonitymian.cz/svestkova-omacka

Švestková omáčka | recept Jak voní tymián
PředchozíŠpagety s ořechovým pestem a sušenými rajčaty | recept Jak voní tymiánTofu s pečenou cibulkou, karotkou, kapustovými listy a žitným chlebem | recept Jak voní tymiánŠvestková omáčka | recept Jak voní tymiánPosypka na salát nebo chroupání na letní párty | recept Jak voní tymiánHráškový humus | recept Jak voní tymiánDalší
(položka 19 z 24)

Kateřina FragnerováKateřina Fragnerová

poradce v gastronomii a ekonomice hotelových a restauračních provozů — Návrh konceptu pro hotely a restaurace, který přinese spokojené a vracející se hosty, výkonný personál a zvýšení tržeb. Poradenství s provozem a ekonomikou začínajících i zavedených podniků. 20 let praxe a elitní reference: TV Prima, zámek Jemniště aj.

Status: k vašim službám 11 doporučení
Mobil: 602 376 030 Email: katerina@jakvonitymian.cz Web: www.jakvonitymian.cz
Místo: Bílkovice (Středočeský kraj) Působnost: celá ČR