Jak si u zakázek vyjednat více peněz a lepší podmínky? Tomáš Sobel a Michael Petrus přesně těmto otázkám věnovali jednu z nedávných epizod na svém YouTube kanále Kreativní Kreatury — najdete ji pod názvem Freelancerův průvodce vyjednáváním.
„Dát cenu jako první je lepší varianta, protože tím vytváříte cenovou kotvu, od které se vše odráží.“
Jak při investování nepřicházet o peníze? Přesně o tom bude mluvit uznávaná nezávislá investiční a majetková poradkyně Michala Janatová (CFA) na osvětovém webináři 25.8. od 19 hod. Přihlásit se můžete zdarma zde.
Webinář bude mít 60–90 minut a pokryje:
P.S. Webinář pořádá Michala ve spolupráci s naší sesterskou produkcí FreeMe zaměřenou na online vzdělávání.
„Za dva dny otvírám! Pojďte mě to naučit.“ Petra Střelecká a Adam Obrátil patří k nejlepším baristům v Česku a tak není divu, že se na ně řada začínajících gastro-podnikatelů obrací, aby jim ukázali, jak na to. Sami už roky v Brně vedou vyhlášenou kavárnu Industra Coffee, kde staví na zkušenostech z prestižních londýnských podniků i světových baristických soutěží.
Sledujte na našem podcastu a YouTube:
„Porovnávám věci podle toho, jak mě to bude bavit, rozvíjet a co to bude dělat. Jak to bude pomáhat lidem,“ popisuje Jindra Fáborský svůj pohled na podnikání v BYZNYScastu.
S moderátory Danem Tržilem a Jardou Vidímem mluvil o svých projektech, včetně Marketing Festivalu, i o tom, jak překonal loňskou pracovní krizi a přetavil ji ve zdroj nové energie — a třeba i konferenci Hack Your Way nebo kurz AI First.
„Inženýři nevěděli,“ glosuje nakladatel Tomáš Baránek ironicky svůj pocit z technologií, které se na nás valí. Používání AI přirovnává k ultrazpracovanému myšlení a předpovídá, že pravá lidská práce bude ceněna tím víc, čím méně se nám jí bude v běžném životě dostávat. Nejdelší rozhovor, jaký Tomáš coby zakladatel legendárního nakladatelství Melvil kdy poskytl, nabízí ojedinělý vhled do jeho vidění světa.
Sledujte na našem podcastu a YouTube:
Předávat zkušenosti nejlepších českých profesionálek a profesionálů — to nás nesmírně naplňuje a baví ❣️
Chcete se teď chvíli jen tak kochat?
Nakoukněte do zákulisí natáčení nového videokurzu se sýrařkou Markétou Menšíkovou z beskydské biofarmy Menšík o mistrovství výroby sýrů a jogurtů:
Markétiny sýry odebírají nejlepší místní restaurace, ale třeba i Pražský hrad, když chce zpestřit recepci regionálními lahůdkami. Farma získala ocenění Biopotravina roku, Živnostník roku a další.
Režii za naši produkci FreeMe vedl Jiří Vacek, který své kurzy rád uvádí hláškou: „Udělejte si konečně čas na to, co jste vždycky chtěli dělat“ — například vyrábět ty nejlepší jogurty a sýry široko daleko. Markétin kurz vydáme koncem léta.
Odebírejte nejdůležitější novinky ze světa podnikání na volné noze. Každý měsíc zdarma ve vašem emailu:
Ochrana soukromí: Váš email bude zachován v tajnosti a nebude nikdy nikomu poskytnut. Odběr můžete kdykoli ukončit pomocí odkazu na konci každé zprávy.
Ochrana soukromí: Váš email bude zachován v tajnosti a nebude nikdy nikomu poskytnut. Odběr můžete kdykoli ukončit pomocí odkazu na konci každé zprávy.