Pomohu vám s provozem a ekonomikou vašeho hotelu, rodinného penzionu, pekárny, kavárny, bistra. Navrhnu smysluplný koncept, který vám přinese spokojené a vracející se hosty, personál bude bavit pro vás pracovat a váš byznys poběží hladce. Ráda oživuji jedinečná místa k setkávání a s citem navrhuji prostředí, kde se lidé cítí dobře.
Poradím vám na základě 20leté praxe a zkušeností z mnoha projektů. Mám za sebou takové projekty jako je celková koncepce Antonínova pekařství, rukodělné pekárny Pec nám spadla nebo Naší toustárny, spolupráci s majiteli zámku Jemniště, panství Bechyně, penzionu Dvorce a řady dalších viz reference níže.
Motto: Každý den je pro mne jako desert.
Baví mě vytvářet místa, kde se lidé cítí šťastní, ať už díky dobrému jídlu, vzájemným setkáním nebo jen nadechnutím a nabíráním nových sil. Mám štěstí na klienty s dobrými nápady, velkým srdcem a chutí tvořit. Provozuji web Jak voní tymián, kde se mj. dělím o své nejlepší recepty.
Mobil: | 602 376 030 |
---|---|
Email: | katerina@jakvonitymian.cz |
Web: | www.jakvonitymian.cz |
Facebook: | jakvonitymian |
IČ: | 06194869 |
DIČ: | CZ06194869 |
S Kateřinou Fragnerovou jsem se potkala v době, kdy jsem hledala řešení pro malý provoz pekařství. Věděla jsem, že již nějaké úspěšné projekty tvořila. Na vyžádání přijela, překvapila mě rázná, ale zároveň milá žena, která dělá to co ji baví a dokáže poradit. Vážím si jí pro upřímnost, profesionální jednání a zároveň lidský přístup. I nyní se na ni obracím, když potřebuji poradit ohledně prostoru či konzultace prodeje výrobků.
Koláčové Dobroty