Pavel Minář: Kam jdeš?

19. dubna 2023

Hledáte příjemný rozhovor k poslechu? Konzultant pro IT a Google Workspace a náš člen Pavel Minář byl hostem podcastu Kam jdeš, kde v rámci společné procházky s moderátorem Petrem Michálkem mj. mluvil o své práci, motivacích a směřování v profesním životě.

„Když jsem se rozhodl pro ajťařinu, že to budu dělat na sebe a nebudu mít nikoho, kdo by mi hlídal termíny, vystavoval faktury nebo zařídil, že bude podané daňové přiznání a nepřijde na mě finančák, tak jsem si říkal, že je to vlastně jednoduché. Cokoliv. V IT, v řemesle… Nemusím být génius, ale musím držet slovo a dodržovat termíny.“

Sdílejte a diskutujte: LinkedIn Facebook X (Twitter)

Podobné novinky

Podnikatelský mindset Jindry Fáborského

„Porovnávám věci podle toho, jak mě to bude bavit, rozvíjet a co to bude dělat. Jak to bude pomáhat lidem,“ popisuje Jindra Fáborský svůj pohled na podnikání v BYZNYScastu.

S moderátory Danem Tržilem a Jardou Vidímem mluvil o svých projektech, včetně Marketing Festivalu, i o tom, jak překonal loňskou pracovní krizi a přetavil ji ve zdroj nové energie — a třeba i konferenci Hack Your Way nebo kurz AI First.

Sdílejte a diskutujte: LinkedIn Facebook X (Twitter) Trvalý odkaz

#35 Tomáš Baránek

„Inženýři nevěděli,“ glosuje nakladatel Tomáš Baránek ironicky svůj pocit z technologií, které se na nás valí. Používání AI přirovnává k ultrazpracovanému myšlení a předpovídá, že pravá lidská práce bude ceněna tím víc, čím méně se nám jí bude v běžném životě dostávat. Nejdelší rozhovor, jaký Tomáš coby zakladatel legendárního nakladatelství Melvil kdy poskytl, nabízí ojedinělý vhled do jeho vidění světa.

Sledujte na našem podcastu a YouTube:

Pokochejte se

Předávat zkušenosti nejlepších českých profesionálek a profesionálů — to nás nesmírně naplňuje a baví ❣️

Chcete se teď chvíli jen tak kochat?

Nakoukněte do zákulisí natáčení nového videokurzu se sýrařkou Markétou Menšíkovou z beskydské biofarmy Menšík o mistrovství výroby sýrů a jogurtů:

Markétiny sýry odebírají nejlepší místní restaurace, ale třeba i Pražský hrad, když chce zpestřit recepci regionálními lahůdkami. Farma získala ocenění Biopotravina roku, Živnostník roku a další.

Režii za naši produkci FreeMe vedl Jiří Vacek, který své kurzy rád uvádí hláškou: „Udělejte si konečně čas na to, co jste vždycky chtěli dělat“ — například vyrábět ty nejlepší jogurty a sýry široko daleko. Markétin kurz vydáme koncem léta.

#34 Adam Zbiejczuk

Je éra sociálních sítí u konce? Co přijde po nich? Adam Zbiejczuk po 20 letech v oboru otevřeně popisuje hluboké zklamání z „enshittifikace“ sociálních médií a stavu celého odvětví. Zároveň nabízí moudré a praktické rady, na kterých platformách má dnes smysl být a proč.

Sledujte na našem podcastu a YouTube:

#33 Daniel Gamrot

Jak vypadá práce lektora, jehož školící den stojí 50-60 tisíc korun? Dan Gamrot, uznávaný expert na osobní produktivitu a time-management, otevřeně o cenotvorbě, vzdělávání, i dopadu AI na budoucnost práce — v nové epizodě podcastu Na volné noze s Robertem Vlachem.

Sledujte na našem podcastu a YouTube:

Odběr newsletteru

Odebírejte nejdůležitější novinky ze světa podnikání na volné noze. Každý měsíc zdarma ve vašem emailu:

i

Ochrana soukromí: Váš email bude zachován v tajnosti a nebude nikdy nikomu poskytnut. Odběr můžete kdykoli ukončit pomocí odkazu na konci každé zprávy.

Newsletter

Nejdůležitější novinky ze světa podnikání na volné noze.
Každý měsíc zdarma ve vašem emailu:

Ochrana soukromí: Váš email bude zachován v tajnosti a nebude nikdy nikomu poskytnut. Odběr můžete kdykoli ukončit pomocí odkazu na konci každé zprávy.

200+ top zdrojů, které sledujeme za vás
Pro freelancery i ostatní podnikatele
Široký záběr ve správném kontextu
Exkluzivní obsah a úvod v každém vydání
Od roku 2009 nepřetržitě každý měsíc
Žádný spam a 100% soukromí