Blog o podnikání na volné noze

Tento blog vydáváme od roku 2005. V archivu najdete články o všech možných tématech, které s prací freelancerů souvisejí.

Odběr newsletteru

Odebírejte nejdůležitější novinky ze světa podnikání na volné noze. Každý měsíc zdarma ve vašem emailu:

i

Ochrana soukromí: Váš email bude zachován v tajnosti a nebude nikdy nikomu poskytnut. Odběr můžete kdykoli ukončit pomocí odkazu na konci každé zprávy.

Zobrazuji č. 11-20 z 271 článků v blogu

Na volné noze Na cestě

Startujeme nový formát setkání pro freelancery napříč celým Českem ve spolupráci s místními coworky.

Číst dál

Jak (ne)ušetřit na sítích

Správa sociálních sítí je nové taxikaření: kdo nic neumí, dělá sítě. Péče o sítě je zejména v poslední době příjemným přivýdělkem spousty nadšených uživatelů bez jakékoliv praxe nebo marketingového vzdělání.

Číst dál

Start měsíce

Pravidelná měsíční údržba v podnikání vytváří více prostoru pro smysluplnou práci.

Číst dál

Školení, která nakopnou vaše podnikání

Velký přehled 100 kurzů českých freelancerů a rešerše 150 českých i zahraničních kurzů marketingu na sociálních sítí navrch k tomu. Učte se od těch nejlepších!

Číst dál

Nápady sériového čtenáře knih

Pokud pracujete hlavou, bez čtení dobrých knih se dlouhodobě nejspíš zcela neobejdete. Tady je pár tipů za mě, coby sériového čtenáře, jak si čtení zjednodušit a zpříjemnit.

Číst dál

Kariérní úklid

Poklidit se dá nejen šatník a domácnost, ale i vlastní kariéra a podnikání. Na volné noze je to častý startovač pozitivních a převratných změn.

Číst dál

Příběh o původu

To, jakým způsobem se dostaneme na volnou nohu a jaké lidi při tom potkáme, může ovlivnit naše podnikání na desetiletí dopředu.

Číst dál

Cihlu k cihle: Vlastní projekty freelancerů

Má smysl se na volné noze věnovat rozvoji vlastních projektů, i když hned nevíte, jestli budou dlouhodobě výdělečné? Pokud souvisejí s vaší hlavní odborností a nestojí majlant, odpověď zní, že nejspíš ano.

Číst dál

Jak začít podnikat na volné noze

Chystáš se udělat svůj první krok do světa podnikání? Zmapuj si terén předem podle tohoto průvodce a zvládneš to mnohem líp.

Číst dál

První krůčky do ciziny

Pracovat na volné noze pro klienty ze sousedních zemí, nebo i celé Evropy a světa není těžké, ale ani zcela snadné. Jinak by to dělal skoro každý. Tady je tedy pár tipů, s čím začít.

Číst dál

Newsletter

Nejdůležitější novinky ze světa podnikání na volné noze.
Každý měsíc zdarma ve vašem emailu:

Ochrana soukromí: Váš email bude zachován v tajnosti a nebude nikdy nikomu poskytnut. Odběr můžete kdykoli ukončit pomocí odkazu na konci každé zprávy.

200+ top zdrojů, které sledujeme za vás
Pro freelancery i ostatní podnikatele
Široký záběr ve správném kontextu
Exkluzivní obsah a úvod v každém vydání
Od roku 2009 nepřetržitě každý měsíc
Žádný spam a 100% soukromí