Blog o podnikání na volné noze

Tento blog vydáváme od roku 2005. V archivu najdete články o všech možných tématech, které s prací freelancerů souvisejí.

Odběr newsletteru

Odebírejte nejdůležitější novinky ze světa podnikání na volné noze. Každý měsíc zdarma ve vašem emailu:

i

Ochrana soukromí: Váš email bude zachován v tajnosti a nebude nikdy nikomu poskytnut. Odběr můžete kdykoli ukončit pomocí odkazu na konci každé zprávy.

Zobrazuji č. 21-30 z 270 článků v blogu

Pro firmy: Jak najímat dobré freelancery

Najímáte freelancery stejně jako všechny ostatní dodavatele a nefunguje to? Změňte strategii i přístup a půjde to mnohem líp.

Číst dál

Inflace je dobrá záminka, ale špatný důvod ke zdražení

Jste na volné noze a zrovna se chystáte klientům zdražovat kvůli inflaci? Přidejte i další argumenty, aby chápali, že profesně rostete ještě mnohem víc.

Číst dál

3 populární omyly o práci na volné noze

Mýlit se je lidské a v podnikání to platí jakbysmet. Pojďme tedy probrat typické omyly spojované s prací na volné noze a co si z nich lze pozitivního do podnikání odnést.

Číst dál

Rezerva na druhou

Peníze musí pracovat. Platí to i pro finanční rezervu freelancera?

Číst dál

Pracovní útočiště: Gran Canaria

Las Palmas de Gran Canaria je město velikosti Brna s celoročně stálým počasím a nejkrásnější městskou pláží v Evropě. Každou zimu se stane pracovním útočištěm tisíců evropských freelancerů. Pokud se k nim chcete přidat, tady je kupa praktických tipů pro váš první pobyt.

Číst dál

Rok poté — Jak se změnilo podnikání 62 českých freelancerů a kam míří

Jsme z toho venku? Roste poptávka a s ní i ceny? Jak se freelanceři poprali s omezeními a překotným přesunem podnikání do online prostředí? A jsou na tom dnes líp než před rokem, nebo se na nich podepsala únava? Přečtěte si, jak to vidí oni sami.

Číst dál

Kreativita na prodej

Způsobů, jak zpeněžit plody tvůrčí práce, rychle přibývá. A protože spousta tvůrců je na volné noze, mění to nevyhnutelně i podnikatelské záměry freelancerů.

Číst dál

Čistá Doručená: Jednoduché pravidlo pro přehlednější Gmail

Odfiltrujte ze své doručené pošty notifikace a informační šum, aby vyniklo to podstatné.

Číst dál

Velký průvodce: Jak na online školení

40 stran nabitých těžce nabytými zkušenostmi 15 lektorů. Načerpejte desítky ryze praktických tipů jak školit profesionálně online.

Číst dál

Jednička z freelancingu

Data a láska zvítězí. Tak by se daly shrnout nadšené ohlasy studentů Masarykovy univerzity na první český univerzitní kurz, který je seznámil s podnikáním na volné noze.

Číst dál

Newsletter

Nejdůležitější novinky ze světa podnikání na volné noze.
Každý měsíc zdarma ve vašem emailu:

Ochrana soukromí: Váš email bude zachován v tajnosti a nebude nikdy nikomu poskytnut. Odběr můžete kdykoli ukončit pomocí odkazu na konci každé zprávy.

200+ top zdrojů, které sledujeme za vás
Pro freelancery i ostatní podnikatele
Široký záběr ve správném kontextu
Exkluzivní obsah a úvod v každém vydání
Od roku 2009 nepřetržitě každý měsíc
Žádný spam a 100% soukromí