Blog o podnikání na volné noze

Tento blog vydáváme od roku 2005. V archivu najdete články o všech možných tématech, které s prací freelancerů souvisejí.

Odběr newsletteru

Odebírejte nejdůležitější novinky ze světa podnikání na volné noze. Každý měsíc zdarma ve vašem emailu:

i

Ochrana soukromí: Váš email bude zachován v tajnosti a nebude nikdy nikomu poskytnut. Odběr můžete kdykoli ukončit pomocí odkazu na konci každé zprávy.

Zobrazuji č. 51-60 z 271 článků v blogu

Mikroslužby

Služby na zavolanou přinášejí revoluci v delegování práce. A nám freelancerům doslova změní život.

Číst dál

The Freelance Way

Podnikatelský bestseller Na volné noze dnes vychází v kompletně přepracovaném anglickém vydání v nakladatelství Jan Melvil. The Freelance Way přináší oproti české předloze více než 350 změn, včetně exkluzivních tipů světově uznávaných expertů.

Číst dál

14. sraz Na volné noze

Velký sraz Na volné noze v pražském Impact Hubu se maximálně vydařil! Sešlo se nás tolik, že jsme se málem už ani nevešli na společnou fotku. No, koukněte se sami…

Číst dál

Vstávej a choď

Je 8:30 a můj pracovní den právě začíná. Do oběda nachodím 10 km, pročtu pár dokumentů, zapíšu si kupu nápadů či poznámek a vyřídím dva tři delší telefonáty. Za chůze, s mobilem v ruce.

Číst dál

Předprodej knihy The Freelance Way

Anglické vydání bestselleru Na volné noze je na cestě! Přináší přes 350 změn a svými tipy do něj přispěli i světoví autoři David Allen, David H. Hansson, Adam Grant a Austin Kleon.

Číst dál

Digitální rovnováha

Získejte zpátky kontrolu nad tím, jak používáte digitální technologie.

Číst dál

Návyky úspěšných profesionálek

Chcete bojovat za lepší svět, jako to dělám já v oblasti zdravé výživy a veřejného zdraví? Změňte nejdřív své vlastní návyky.

Číst dál

Lektorská odysea

11 let školím české freelancery, jak podnikat na volné noze. Nyní jsem pro vás sepsal mentální mapu toho nejdůležitějšího, co jsem se za ty roky jako lektor sám naučil.

Číst dál

Co je Na volné noze?

Vždy, když mohu někde u nás nebo v cizině představit projekt Na volné noze, říkám hrdě, že je to především velmi aktivní komunita freelancerů, o níž se už 14 let s týmem kolegů nadšeně staráme.

Číst dál

Kreativní proces

Kreativní blok neexistuje. Jakmile pochopíte, že kreativita není žádná magie, a sladíte se s prapůvodním kreativním procesem, otevřete bránu lavině nových nápadů.

Číst dál

Newsletter

Nejdůležitější novinky ze světa podnikání na volné noze.
Každý měsíc zdarma ve vašem emailu:

Ochrana soukromí: Váš email bude zachován v tajnosti a nebude nikdy nikomu poskytnut. Odběr můžete kdykoli ukončit pomocí odkazu na konci každé zprávy.

200+ top zdrojů, které sledujeme za vás
Pro freelancery i ostatní podnikatele
Široký záběr ve správném kontextu
Exkluzivní obsah a úvod v každém vydání
Od roku 2009 nepřetržitě každý měsíc
Žádný spam a 100% soukromí