Blog o podnikání na volné noze

Tento blog vydáváme od roku 2005. V archivu najdete články o všech možných tématech, které s prací freelancerů souvisejí.

Odběr newsletteru

Odebírejte nejdůležitější novinky ze světa podnikání na volné noze. Každý měsíc zdarma ve vašem emailu:

i

Ochrana soukromí: Váš email bude zachován v tajnosti a nebude nikdy nikomu poskytnut. Odběr můžete kdykoli ukončit pomocí odkazu na konci každé zprávy.

Zobrazuji č. 131-140 z 271 článků v blogu

Dělej, bojuj!

Většina z nás má dva životy. Ten, který žijeme, a ten neprožitý, který tušíme tam někde uvnitř. A mezi nimi stojí Odpor.

Číst dál

Nový profesionál

Staré zkratky k úspěchu zarůstají mechem a nevedou buď nikam, anebo ke špatným koncům. Trh práce se radikálně změnil a 21. století přineslo nová pravidla hry. Máte na to ji hrát?

Číst dál

Nejlepší aplikace

Vybrali jsme pro vás ty nejlepší webové, mobilní a počítačové aplikace pro podnikání na volné noze. Většina je zdarma, jiné za malý poplatek, ale všechny stojí přinejmenším za vyzkoušení.

Číst dál

Další správný krok

Zkoušeli jste všechno možné, a přesto se v podnikání nedokážete hnout z místa? Možná jste na to šli moc složitě a nové pozice by se vám dobývaly lépe krok za krokem.

Číst dál

Fotobanky na výdělek

Žádný šéf, žádný klient, žádný problém! Za celou dobu, co pracuji jako grafik na volné noze, jsem nejednal s jediným klientem, nehonil žádné termíny a tvořil jen to, co mne právě bavilo. Že to zní jako práce snů? Nebylo to snadné, ale s trochou vytrvalosti a úsilí si můžete stabilní příjem z fotobank vybudovat i vy.

Číst dál

Profesionál na sociálních sítích

10 krátkých zamyšlení nad působením odborníků a profesních osobností na sociálních sítích. Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ a YouTube optikou nezávislého profesionála.

Číst dál

8. sraz nezávislých profesionálů

Když se sjedou v jihomoravských Valticích nezávislí profesionálové z celé republiky, začnou se dít neskutečné věci! Fotoreportáž s nadšenými ohlasy našich hostů přibližuje průběh celého víkendu od 7. do 9. června s cílem navnadit vás, abyste příště, až dostanete pozvánku, nezaváhali a jeli také.

Číst dál

Zdravá domácí pracovna

Víte, co je to syndrom nezdravých budov a jak úzce se týká vaší domácí pracovny či kanceláře? Vnější faktory jako vzduch, světlo, teplo či hluk ovlivňují náš pracovní výkon a zdravotní stav mnohem více, než si uvědomujeme.

Číst dál

Jak začít podnikat při studiu

Návod pro studenty, kteří se chtějí osvobodit z koloběhu úmorných a mizerně placených brigád — jak začít podnikat, zpeněžit své dovednosti a získat cenný kariérní kapitál.

Číst dál

Intelektuální marketing

Intelektuální působení ve veřejném prostoru je zdaleka nejmocnější i nejvíce opomíjená část reputačního marketingu, zejména u žen. Co tedy potřebujete k tomu, abyste mohli i vy začít pozitivně ovlivňovat veřejné mínění a společenskou diskusi?

Číst dál

Newsletter

Nejdůležitější novinky ze světa podnikání na volné noze.
Každý měsíc zdarma ve vašem emailu:

Ochrana soukromí: Váš email bude zachován v tajnosti a nebude nikdy nikomu poskytnut. Odběr můžete kdykoli ukončit pomocí odkazu na konci každé zprávy.

200+ top zdrojů, které sledujeme za vás
Pro freelancery i ostatní podnikatele
Široký záběr ve správném kontextu
Exkluzivní obsah a úvod v každém vydání
Od roku 2009 nepřetržitě každý měsíc
Žádný spam a 100% soukromí