Blog o podnikání na volné noze

Tento blog vydáváme od roku 2005. V archivu najdete články o všech možných tématech, které s prací freelancerů souvisejí.

Odběr newsletteru

Odebírejte nejdůležitější novinky ze světa podnikání na volné noze. Každý měsíc zdarma ve vašem emailu:

i

Ochrana soukromí: Váš email bude zachován v tajnosti a nebude nikdy nikomu poskytnut. Odběr můžete kdykoli ukončit pomocí odkazu na konci každé zprávy.

Zobrazuji č. 141-150 z 271 článků v blogu

Pevná pracovní doba

Freelanceři, budík je váš kamarád. Právě on vám do života přinese největší výhodu svobodných povolání: dostatek času na koníčky, rodinu i sebevzdělávání. Zkuste to a nebudete chtít jinak.

Číst dál

Profesní úspěchy a milníky

Životopis je pro freelancery stejně důležitý jako pro zaměstnance. Ne jako strukturované CV, ale coby přehled toho, jaké úspěchy a milníky má nezávislý profesionál za sebou.

Číst dál

Výroční zpráva 2012

Uplynulý rok byl pro nás Na volné noze růstový, dobrý ročník. Rozjeli jsme think-tank, vzlétli nad hranici 500 členů, našlápli sociální sítě a uspořádali literární soutěž.

Číst dál

Proč jsem na volné noze

Vítězem naší literární soutěže na téma Proč jsem na volné noze se stal Vojtěch Jurík alias Vhrsti. 2. místo obsadila povídka Tomáše Chalupy a 3. esej Dominiky Špačkové. Představujeme vítěze i sborník 33 přihlášených soutěžních děl volně ke stažení.

Číst dál

Volnočasová práce

Paradox. Nejlepší práce čerpá sílu z volného času. Vyplatí se udělat si jej a využít pro odraz k výjimečným výsledkům.

Číst dál

Osobní branding v kostce

Můj profesní příběh začíná v březnu 2003. Stál jsem v lese kousek od kamarádovy chaty, koukal do tmy a přemýšlel o tom, co budu dělat se spoustou volného času, který se mi uvolnil odchodem mé tehdejší přítelkyně. Tak jsem se pustil do webdesignu, který mě dnes živí. Osobní branding využívám od roku 2004, kdy jsem začal psát svůj blog.

Číst dál

Nomádská dovolená

Plánování delší dovolené představuje pro nezávislé profesionály velkou výzvu. Víte, jak můžete pomocí dovolené nakopnout své podnikání?

Číst dál

Vyhlašujeme literární soutěž

Proč jste na volné noze? Rádi bychom znali vaši jedinečnou odpověď! Tímto vás srdečně zveme k účasti v soutěži, kterou pořádáme pro radost ze života, tvořivosti a podnikání.

Číst dál

Výživa prospívající práci

Zásady zdravé výživy lze podle potřeby přizpůsobit duševní i fyzické práci. Jak tedy máme jíst, abychom se cítili dobře a podpořili pracovní výkon?

Číst dál

Freelancerem do pohody

Jak se daří českým freelancerům? O tom vypovídají výsledky průzkumu, kterého se v létě 2011 zúčastnilo přes 500 profesionálů z oblasti IT, grafiky a online marketingu.

Číst dál

Newsletter

Nejdůležitější novinky ze světa podnikání na volné noze.
Každý měsíc zdarma ve vašem emailu:

Ochrana soukromí: Váš email bude zachován v tajnosti a nebude nikdy nikomu poskytnut. Odběr můžete kdykoli ukončit pomocí odkazu na konci každé zprávy.

200+ top zdrojů, které sledujeme za vás
Pro freelancery i ostatní podnikatele
Široký záběr ve správném kontextu
Exkluzivní obsah a úvod v každém vydání
Od roku 2009 nepřetržitě každý měsíc
Žádný spam a 100% soukromí