Blog o podnikání na volné noze

Tento blog vydáváme od roku 2005. V archivu najdete články o všech možných tématech, které s prací freelancerů souvisejí.

Odběr newsletteru

Odebírejte nejdůležitější novinky ze světa podnikání na volné noze. Každý měsíc zdarma ve vašem emailu:

i

Ochrana soukromí: Váš email bude zachován v tajnosti a nebude nikdy nikomu poskytnut. Odběr můžete kdykoli ukončit pomocí odkazu na konci každé zprávy.

Zobrazuji č. 161-170 z 270 článků v blogu

Špičkovou práci může dělat každý

Dosahování vynikající kvality je velkou výzvou pro každého profesionála. Nejtěžší je prvotní změna myšlení, času a úsilí vydáte prakticky stejně.

Číst dál

Digitální nomádi

Žít, pracovat, cestovat. Motto moderních nomádů — profesionálů, kteří jen s notebookem a mobilem mohou dělat svou práci téměř z jakéhokoli místa na světě.

Číst dál

Maminkatelky

Ženy, které podnikají na mateřské, jsou obvykle spokojené s mateřstvím i kariérou. Mohou se věnovat dětem, aniž by se vzdávaly práce, která je baví a živí. Jakmile se naučí čelit některým výzvám, je pro ně snadné skloubit práci s rodinou.

Číst dál

Posilování mozku

Každý profesionál, který pracuje hlavou, by měl pečovat o svou duševní kondici. Naštěstí díky neurovědám dnes víme, jak se dá činnost mozku účinně podpořit.

Číst dál

Reportáž ze 6. srazu nezávislých profesionálů

Letošní setkání bylo největší a také nejlepší v dosavadní historii. Přes 80 účastníků, 2 našlapané společenské večery s živou muzikou, víno a rauty, moderované pásmo 10 přednášek, živé diskuse, přátelská atmosféra a spousta nových kontaktů.

Číst dál

Inteligence v podnikání

Rozdíl mezi běžným a inteligentním přístupem k podnikání je ve výsledku obrovský. Proto je důležité inteligenci rozvíjet; zkrátka naučit se pracovat hlavou.

Číst dál

Nezávislost, volnost, svoboda!

Stejně jako je osobní svoboda důležitá pro šťastný život, je nezávislost klíčová pro zdravé podnikání. A jako v životě, mnozí profesionálové si volí závislost s nadějí, že jim to něco pozitivního přinese.

Číst dál

Role náhody v podnikání

Neočekávané, nahodilé události mívají na vývoj podnikání zásadní vliv. Někdy je dobrý, jindy zlý. S jejich opakovaným výskytem by měl proto profesionál počítat a připravit se.

Číst dál

Krotitelé času

Špičková osobní produktivita je nemyslitelná bez systematického přístupu. Co když vám však žádný systém dlouhodobě nevyhovuje?

Číst dál

Podnikání je řešení problémů

Snad každý úspěšný profesionál si občas musí připadat jako akční hrdina. Teprve když se nedaří a problémy neberou konce, můžeme odhalit svůj skutečný podnikatelský potenciál.

Číst dál

Newsletter

Nejdůležitější novinky ze světa podnikání na volné noze.
Každý měsíc zdarma ve vašem emailu:

Ochrana soukromí: Váš email bude zachován v tajnosti a nebude nikdy nikomu poskytnut. Odběr můžete kdykoli ukončit pomocí odkazu na konci každé zprávy.

200+ top zdrojů, které sledujeme za vás
Pro freelancery i ostatní podnikatele
Široký záběr ve správném kontextu
Exkluzivní obsah a úvod v každém vydání
Od roku 2009 nepřetržitě každý měsíc
Žádný spam a 100% soukromí