Blog o podnikání na volné noze

Tento blog vydáváme od roku 2005. V archivu najdete články o všech možných tématech, které s prací freelancerů souvisejí.

Odběr newsletteru

Odebírejte nejdůležitější novinky ze světa podnikání na volné noze. Každý měsíc zdarma ve vašem emailu:

i

Ochrana soukromí: Váš email bude zachován v tajnosti a nebude nikdy nikomu poskytnut. Odběr můžete kdykoli ukončit pomocí odkazu na konci každé zprávy.

Zobrazuji č. 221-230 z 271 článků v blogu

Sólování

Podnikání je umění a uhlazená profesionalita je pouze jedním z jeho vývojových stupňů. Pro nezávislé profesionály představuje asi největší výzvu úroveň známá jako sólování.

Číst dál

Spolehlivost

Jedním ze základních charakterových rysů špičkového profesionála je bezesporu spolehlivost jakožto schopnost dostát za všech okolností svým závazkům a nemalým očekáváním zákazníků.

Číst dál

První konference nezávislých profesionálů

Historicky první konference nezávislých profesionálů pořádaná portálem Na volné noze se uskuteční v sobotu 10. listopadu 2007 v jihomoravských Valticích. Posláním akce je podpora spolupráce a profesního růstu všech zúčastněných. Účastníci vyslechnou více než tucet zajímavých přednášek v neformální přátelské atmosféře a navštíví společenský večer spojený s degustací moravských vín. Případní zájemci z řad širší veřejnosti si mohou domluvit účast přímo s provozovatelem portálu.

Mžik

Kniha Mžik je fascinující sondou moderní psychologie do okamžiků intuitivního vnímání světa kolem nás. Pozornému čtenáři tak nabízí kromě zajímavého obsahu rovněž inspiraci k využití skrytého potenciálu vlastního vědomí.

Číst dál

Péče o zákazníky

Bez spokojených zákazníků nemůže být dlouhodobě úspěšné žádné podnikání. Kromě toho je pozorná péče o zákazníky podstatně výhodnější investicí nežli nákladný marketing.

Číst dál

Obchodní jednání

Ze všech dovedností nezávislého profesionála či podnikatele patří vyjednávání k těm základním a nejdůležitějším. Úspěšné obchodní jednání spočívá v důkladné přípravě, dobrém zahájení a schopnostech vyjednavače.

Číst dál

Článek na serveru Novinky.cz

Pochvalným článkem na exponované úvodní stránce ocenil kvality portálu Na volné noze nejnavštěvovanější zpravodajský server Novinky. Vyzdvihuje zejména jedinečný přínos portálu pro živnostníky na volné noze a zmiňuje také školení pro úspěšné nezávislé podnikání nebo pravidelné srazy.

Registrace ochranné známky

Přihlašování ochranných známek není tak složité, jak se na první pohled zdá. Registraci běžné národní ochranné známky může zvládnout i odhodlaný laik. Pokud ví jak na to.

Číst dál

Bod zlomu

Kniha Bod zlomu se stala marketingovou biblí a zaznamenala celosvětový úspěch, když poodhalila tajemství šíření informací napříč společností. Neobyčejně inspirativní text tak ocení tvůrci reklamy, nezávislí profesionálové i čtenáři kvalitní literatury faktu.

Číst dál

Reportáž z druhého setkání nezávislých profesionálů

Koncem května 2007 se v Beskydech konal druhý výroční sraz nezávislých profesionálů, pořádaný portálem Na volné noze. Mimořádně vydařené setkání proběhlo obdobně jako loni ve velmi přátelské atmosféře.

Číst dál

Newsletter

Nejdůležitější novinky ze světa podnikání na volné noze.
Každý měsíc zdarma ve vašem emailu:

Ochrana soukromí: Váš email bude zachován v tajnosti a nebude nikdy nikomu poskytnut. Odběr můžete kdykoli ukončit pomocí odkazu na konci každé zprávy.

200+ top zdrojů, které sledujeme za vás
Pro freelancery i ostatní podnikatele
Široký záběr ve správném kontextu
Exkluzivní obsah a úvod v každém vydání
Od roku 2009 nepřetržitě každý měsíc
Žádný spam a 100% soukromí